Πυρ και μανία η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του Love it - «Το σκάσε δεν το έχω δεχτεί στη ζωή μου ποτέ»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πυρ και μανία η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του Love it - «Το σκάσε δεν το έχω δεχτεί στη ζωή μου ποτέ»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 5/5 ξεκίνησε άλλη μια εκπομπή του «Love it» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Όπως είναι γνωστό είναι μια εκπομπή η οποία από την αρχή του Survivor 5 ξεκίνησε τον σχολιασμό των παικτών στο ριάλιτι μιας και οι εξελίξεις κάθε φορά είναι άκρως καταιγιστικές.

Αυτή τη φορά, αφορμή σχολιασμού στάθηκε το "σκάσε" που είχε αναφέρει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο πρόσωπο της Τζο Μαριδάκη. Έτσι, τον λόγο πήρε η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία δεν δίστασε να αναφέρει on air: «Καταλαβαίνω ότι ακριβώς αυτή τη στιγμή είναι τόσο σημαντικό και το δευτερόλεπτο που θα περάσει για να κερδίσει ή όχι που δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις».

Και συνέχισε λέγοντας, «Μιλώντας για λάθη αυτό που είπε ο Εμμανουήλ ότι το "σκάσε" δεν είναι κακό. Μην μου κανείς από εσάς ότι το να ακούσω το ρήμα "σκάω". Το σκάσε δεν το έχω δεχτεί στη ζωή μου ποτέ, ούτε το έχω βγάλει από το στόμα μου».

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου on air

«Επειδή έχω ακούσει και εγώ πολλά περί τοξικότητας...» - Καταπέλτης η Ιωάννα Μαλέσκου

Η πιο διάσημη παρουσιάστρια Talk Show, αποφάσισε να ρίξει αυλαία μετά από 19 χρόνια συνεχούς πορείας, αφού οι φήμες για κακή εργασιακή συμπεριφορά φουντώνουν. Ο λόγος για την Έλεν Ντε Τζένερις, η οποία πρόσφατα μίλησε για το coming out της. Αυτή την είδηση σχολίασε το πρωί της Δευτέρας 2/5 η ομάδα του «Love it», δίνοντας έμφαση στις καταγγελίες για αντισυναδελφική και τοξική συμπεριφορά.

Πάνω σε αυτό το κομμάτι, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να πάρει τον λόγο και να διαχωρίσει τη στάση της καθώς, όπως είπε, και για την ίδια έχουν ακουστεί διάφορα αλλά δεν ισχύουν.

«Εγώ στεναχωρήθηκα με αυτό. Επειδή έχω ακούσει και εγώ πολλά στο κομμάτι με τους συνεργάτες, στο κομμάτι των εργασιακών σχέσεων περί τοξικότητας… Θέλω να πω ότι, προσωπικά ,κρατάω μια παρά πολύ επιφυλακτική στάση για το τι έχει συμβεί. Για πολλούς και πολλές από εμάς λέγονται πράγματα χωρίς όμως να ισχύουν, και το κλείνω εδώ», τόνισε η παρουσιάστρια.