Survivor 5 spoiler 7/4: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 7/4: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο

Χαμός επικρατεί στο Survivor 5 από την ημέρα που αποκαλύφθηκε η παράβαση του Άρη Σοϊλέδη και του Γιώργου Ταλάντσεβ. Οι τσακωμοί είναι πιο έντονοι, όπως και τα ξεσπάσματα. Οι μισοί παίκτες της Μπλε ομάδας μάλιστα, δεν μιλιούνται μεταξύ τους και κράζουν ο ένας τον άλλον πίσω από δέντρα...

Επίσης, όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινό 4/5 συμβούλιο του νησιού λόγω μερικών καταστάσεων οι συμπάθειες του τηλεοπτικού κοινού έχουν αλλάξει, καθώς αποφάσισαν να διώξουν από το παιχνίδι την Σοφιάνα Αβραμάκη, η οποία μπορεί να ξεκίνησε θετικά στο παιχνίδι, προς το τέλος όμως σύμφωνα με το twitter ήταν στην κλίκα του Σοϊλέδη που ήθελαν - και κατάφεραν - να σπάσουν.

Το Σάββατο 7/5 λοιπόν, η Μπλε θα παίξει το πρώτο αγώνισμα χωρίς την Σοφιάνα με τις κοπέλες να είναι μόνο 3. Σίγουρα, πολλά θα αλλάξουν και στην καλύβα της ομάδας, αφού ορισμένοι θα καταλάβουν πως κάτι κάνουν λάθος... ονόματα δε λέμε οικογένειες δε θίγουμε.

Να σημειωθεί πως την εβδομάδα που μας πέρασε τις 2 ασυλίες κέρδισαν οι Κόκκινοι όπως και το έπαθλο φαγητού, ενώ οι Μπλε μόνο την επικοινωνία, στην οποία δεν συμμετείχαν Σοιλέδης - Ταλάντσεβ λόγω της ποινής τους από την παραγωγή.

Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίσει το Σάββατο 7/4

Μπορεί να θέλουμε δυο ημέρες ακόμη μέχρι να προβληθεί το νέο Survivor επεισόδιο, ωστόσο, εμείς έχουμε ήδη τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού.

Σύμφωνα λοιπόν με την πηγή μας η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τους απαιτούμενους πόντους είναι η Κόκκινη. Το κλίμα δεν έφτιαξε στους Μπλε που συνεχίζουν τις ήττες.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως πληροφορίες 100% επιβεβαιωμένες θα έχουμε τα επόμενα 24ωρα!

Survivor 5 spoiler 7/4