Απίστευτο ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή - «Είμαστε με τα καλά μας; Τι είναι αυτά;»

Με αφορμή τα όσα ανέφερε η πρώην παίκτρια του Survivor

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή - «Είμαστε με τα καλά μας; Τι είναι αυτά;»

Μετά την έκρηξη της Κατερίνας Καινούργιου, στον αέρα της εκπομπής της την Πέμπτη 5/5 με τις δηλώσεις του ιερέα που έδιωξε τρανς άτομο από το συσσίτιο, η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από τα προσβλητικά σχόλια που άκουσε η πρώην παίκτρια του Survivor, Χριστίνα Κεφαλά μετά από επαγγελματικό της ταξίδι στο Ντουμπάι.

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή του βίντεο ξέσπασε

Οι followers της έσπευσαν να βγάλουν συμπεράσματα που καμία σχέση δεν έχουν ούτε με την προσωπικότητά της και γενικότερα με την αλήθεια. «Είμαστε με τα καλά μας; Τι είναι αυτά; Δεν είναι φυσιολογικό. Η κοπέλα εργάζεται! Ειλικρινά… ποιοι είναι όλοι αυτοί που ασχολούνται;», είπε σε έξαλλη κατάσταση Κατερίνα Καινούργιου.

«Να σε ρωτάνε πόσα...;»

Λόγω της δουλειάς της όπως αποκάλυψε έχει την τύχη να ταξιδεύει σε μέρη πιο εύκολα, που σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε και πάλι να πάει αλλά για διαφορετικό σκοπό. Για κάποιους λοιπόν, οι φωτογραφίες που ανεβάζει στα social ήταν αφορμή να τη φέρουν σε δύσκολη θέση, ενώ εκείνη δηλώνει πως δουλεύει σκληρά και τίμια, για να έχει όσα έχει και πως σε μια και μοναδική περίπτωση έχει χρησιμοποιήσει μέσον.

«Δεν έχω κάνει πολλά ταξίδια γενικά μέχρι στιγμής, στο εξωτερικό ειδικά. Τώρα λίγο με τη δουλειά που απαιτείται επειδή παρουσιάζω διάφορα διαφημιζόμενα προϊόντα στο προφίλ μου στο ίνσταγκραμ. Τώρα το τελευταίο ταξίδι ήταν μάλλον πολύ εκκεντρικό και δέχτηκα πολλά αρνητικά σχόλια. Απορώ πώς ο κόσμος στέλνει τέτοια μηνύματα για να κάνει τέτοια σχόλια στις φωτογραφίες από κάτω.

Δουλεύω από μικρή, πήγα για τη δημοσιότητα όλη αυτή που έχω πάρει από το παιχνίδι, έχω ασχοληθεί με το ίνσταγκραμ, βγάζω το δικό μου εισόδημα, δεν κάθομαι, κάθε μέρα δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορώ να πάω και μόνη μου και στο Ντουμπάι και Μαλδίβες και παντού. Απλά δεν μπορώ να πάω στα πιο χλιδάτα ξενοδοχεία».

«Να πηγαίνεις στο Ντουμπάι και να σε ρωτάνε πόσα παίρνεις; Μου φάνηκε απίστευτο! Που πήγα με τον σύντροφό μου, τη σχέση μου», ανέφερε η Χριστίνα Κεφαλά.