Αλεξάνδρα Αϊδίνη: Η αποκάλυψη για την σειρά «Ψέματα» - «Υπάρχουν μεγάλες ανατροπές στην πλοκή»

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Αϊδίνη: Η αποκάλυψη για την σειρά «Ψέματα» - «Υπάρχουν μεγάλες ανατροπές στην πλοκή»

Το πρωί της Πέμπτης 5/5 η Αλεξάνδρα Αϊδίνη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής «Ψέματα» όπου αναμένεται να προβληθεί μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA , απόψε, στις 22:40. Δείτε εδώ ποιο ζευγάρι είναι μαζί και στην πραγματική ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Η Έλενα, καθηγήτρια σε τάξη Λυκείου, σε μια στιγμή που επανατοποθετεί τη ζωή της μετά από ένα χωρισμό, βγαίνει αυτό το πολυαναμενόμενο ραντεβού, με τον Αντρέα, καρδιοχειρουργό, ο οποίος έχει τις προϋποθέσεις και τα εχέγγυα» για να πάνε όλα καλά.

Επίσης, είναι πατέρας μαθητή της στο Λύκειο όπου διδάσκει, κι αυτό είναι σημαντικό. Βγαίνει με μια νέα δύναμη, μια νέα λαχτάρα για μια νέα γνωριμία. Αρχικά πολύ μαλακά και σταδιακά. Όλα είναι πολύ φωτεινά, αυτή την ημέρα. Ρέουν όμορφα. Μέχρι που έρχεται αυτή η νύχτα, ένα σκοτάδι. Και το επόμενο πρωί έχουν ανατραπεί όλα, έχουν έλθει τα πάνω κάτω.

Τον συλλαμβάνουν, ακολουθούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες που κινητοποιούνται τη στιγμή που μία γυναίκα καταγγέλλει μια τέτοια πράξη. Η Έλενα καταγγέλλει την αλήθεια της. Νιώθει ότι έχει υπάρξει μία παραβίαση ως προς το σώμα της και είναι αποφασισμένη να εξιχνιαστεί το συμβάν και να τιμωρηθεί ο ένοχος.

Οι δηλώσεις της Έλενας Αϊδίνη

Η υπόθεση της σειράς

Η υπόθεση βασίζεται στις όψεις της αλήθειας που πολλές φορές κάνουν δύσκολο να αποδεχθεί τι πραγματικά ισχύει και τι είναι ψέμα.

Το σενάριο είναι γραμμένο από τον Νίκο Μήτσα και η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Γκικαπέππα, ενώ πρωταγωνιστούν οι Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Χρήστος Λούλης, Ιωάννης Παπαζήσης, Ζέτα Δούκα, Χρήστος Σαπουντζής, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Τοκάκης, Κίμων Κουρής και ο Δημήτρης Αριανούτσος.

Ένας άντρας και μια γυναίκα βγαίνουν ραντεβού. Περνούν τη νύχτα μαζί. Την επόμενη ημέρα ο ένας καταγγέλλει τον άλλο. Τι έχει συμβεί; Από αυτό το σημείο κι ύστερα αρχίζουν τα «Ψέματα». Μια ιστορία για τη συναίνεση, τις κοινωνικές συμβάσεις, για τα δύο φύλα, την οικογενειακή ζωή και την εξαπάτηση.

Μια σύγχρονη σειρά με κοινωνικό αποτύπωμα, η οποία με τρόπο σημερινό μιλάει γι’ αυτά που ζούμε, που βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων και μας έχουν απασχολήσει και προβληματίσει.

Οι δύο βασικοί χαρακτήρες, καταθέτουν με την ίδια πίστη, σθένος και επιχειρήματα την άποψή τους πάνω στο ίδιο γεγονός. Ποιος λέει την αλήθεια και ποιος λέει ψέματα;

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πλευρές της αλήθειας; Ή η αλήθεια είναι μία και μοναδική; Κι εάν η αλήθεια είναι μια και μοναδική, τι γίνεται όταν δύο άνθρωποι έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για την ίδια «αλήθεια»;

Οι απαντήσεις θα δοθούν στα «Ψέματα», μία σειρά που παίρνει υλικό από την ίδια τη ζωή και το επιστρέφει μέσα από τον μεγεθυντικό φακό της τέχνης.

Πρόκειται, λοιπόν, για την 38χρονη Έλενα που έχει χωρίσει πρόσφατα και όταν της ζητά να βγουν ραντεβού ο Αντρέας, ο οποίος είναι ένας γοητευτικός πατέρας ενός από τους μαθητές της στο Λύκειο που παραδίδει μαθήματα, είναι αρκετά διστακτική. Παρόλα αυτά, δέχεται μετά από σκέψη και συζήτηση με τη αδερφή της, που τον γνωρίζει καλά, καθώς είναι συνάδελφοι στο νοσοκομείο της πόλης τους.

Το ραντεβού πηγαίνει πολύ καλά και ο Αντρέας καταλήγει στο σπίτι της Έλενας... Από κει κι ύστερα οι εξελίξεις παίρνουν μία μπερδεμένη τροπή και οι ανατροπές συμβαίνουν σε απίστευτους ρυθμούς.