Ψέματα: Είναι ζευγάρι στη σειρά και στη ζωή

Μαντέψτε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ψέματα: Είναι ζευγάρι στη σειρά και στη ζωή

Τον Μάιο έρχεται μία νέα και πολλά υποσχόμενη σειρά στο κανάλι του Alpha με τίτλο "Ψέματα", την ώρα που έχει βγει ανακοίνωση για την διακοπή του Σασμού. Δύο από τους πρωταγωνιστές της σειράς υποδύονται το ζευγάρι, αλλά έχουν σχέση και στην πραγματική ζωή.

Το ζευγάρι της σειράς "Ψέματα" που είναι μαζί και πραγματικά

Πρόκειται για τον Θάνο Τοκάκη, ο οποίος έχασε λίγους μήνες πριν ένα αγαπημένο του πρόσωπο, και την Βίκυ Παπαδοπούλου, οι οποίοι είναι παντρεμένοι από το 2017 και είναι η πρώτη φορά που θα τους δούμε μαζί στην τηλεόραση και ειδικότερα ως ζευγάρι και όλοι περιμένουμε να δούμε με αγωνία πως θα φαίνονται στο τηλεοπτικό "γυαλί".

Βίκυ Παπαδοπούλου - Θάνος Τοκάκης

Η υπόθεση της σειράς

Η υπόθεση βασίζεται στις όψεις της αλήθειας που πολλές φορές κάνουν δύσκολο να αποδεχθεί τι πραγματικά ισχύει και τι είναι ψέμα.

Το σενάριο είναι γραμμένο από τον Νίκο Μήτσα και η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Γκικαπέππα, ενώ πρωταγωνιστούν οι Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Χρήστος Λούλης, Ιωάννης Παπαζήσης, Ζέτα Δούκα, Χρήστος Σαπουντζής, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Τοκάκης, Κίμων Κουρής και ο Δημήτρης Αριανούτσος.

Ένας άντρας και μια γυναίκα βγαίνουν ραντεβού. Περνούν τη νύχτα μαζί. Την επόμενη ημέρα ο ένας καταγγέλλει τον άλλο. Τι έχει συμβεί; Από αυτό το σημείο κι ύστερα αρχίζουν τα «Ψέματα». Μια ιστορία για τη συναίνεση, τις κοινωνικές συμβάσεις, για τα δύο φύλα, την οικογενειακή ζωή και την εξαπάτηση.

Μια σύγχρονη σειρά με κοινωνικό αποτύπωμα, η οποία με τρόπο σημερινό μιλάει γι’ αυτά που ζούμε, που βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων και μας έχουν απασχολήσει και προβληματίσει.

Οι δύο βασικοί χαρακτήρες, καταθέτουν με την ίδια πίστη, σθένος και επιχειρήματα την άποψή τους πάνω στο ίδιο γεγονός. Ποιος λέει την αλήθεια και ποιος λέει ψέματα;

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πλευρές της αλήθειας; Ή η αλήθεια είναι μία και μοναδική; Κι εάν η αλήθεια είναι μια και μοναδική, τι γίνεται όταν δύο άνθρωποι έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για την ίδια «αλήθεια»;

Οι απαντήσεις θα δοθούν στα «Ψέματα», μία σειρά που παίρνει υλικό από την ίδια τη ζωή και το επιστρέφει μέσα από τον μεγεθυντικό φακό της τέχνης.

Πρόκειται, λοιπόν, για την 38χρονη Έλενα που έχει χωρίσει πρόσφατα και όταν της ζητά να βγουν ραντεβού ο Αντρέας, ο οποίος είναι ένας γοητευτικός πατέρας ενός από τους μαθητές της στο Λύκειο που παραδίδει μαθήματα, είναι αρκετά διστακτική. Παρόλα αυτά, δέχεται μετά από σκέψη και συζήτηση με τη αδερφή της, που τον γνωρίζει καλά, καθώς είναι συνάδελφοι στο νοσοκομείο της πόλης τους.

Το ραντεβού πηγαίνει πολύ καλά και ο Αντρέας καταλήγει στο σπίτι της Έλενας... Από κει κι ύστερα οι εξελίξεις παίρνουν μία μπερδεμένη τροπή και οι ανατροπές συμβαίνουν σε απίστευτους ρυθμούς.