Ξεκίνησε δίαιτα η Ελένη Μενεγάκη - Το τρόφιμο που «κόβει μαχαίρι» και χάνει αμέσως κιλά

Αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της το μυστικό που την «ξεφουσκώνει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξεκίνησε δίαιτα η Ελένη Μενεγάκη - Το τρόφιμο που «κόβει μαχαίρι» και χάνει αμέσως κιλά

Μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ είναι σίγουρα η Ελένη Μενεγάκη, η οποία προσέχει πολύ την εξωτερική της εμφάνιση και την διατροφή της.

Ξεκίνησε διατροφή η Ελένη Μενεγάκη

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε στον αέρα της σημερινής 5/5 εκπομπής πως αυτό το καιρό προσπαθεί να ελέγχει τι τρώει προκειμένου να φορέσει τα αγαπημένα της μαγιό για τις διακοπές της που θα πάει με τον Ματέο Παντζόπουλο (δείτε εδώ το σκάφος τους) για αυτό και έφαγε ψάρι που έφτιαξε ο Γιώργος Παπακώστας αλλά και έπειτα υποδέχθηκε διατροφολόγο για να μιλήσουν για τις δίαιτες.

Η παρουσιάστρια λοιπόν ανέφερε μεταξύ άλλων πως το είναι το δύσκολο πράγμα για εκείνη όταν κατά διαστήματα προσπαθεί να μαζευτεί για να χάσει δύο με τρία κιλά.

«Όταν θέλω να μαζευτώ το δράμα μου είναι οι υδατάνθρακες! Έχω παρακολουθήσει και έχω προσέξει όταν σταματάω τα ζυμαρικά και θέλω να μπω σε πρόγραμμα, βλέπω αλλαγή στο σώμα μου. Γιατί το μακαρόνι είναι τρεις με τέσσερις φορές τη βδομάδα στη διατροφή μου…».

H Πωλίνα Γιαννιώτη, η διαιτολόγος – διατροφολόγος που ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή μίλησε για το πώς μπορούμε να χάσουμε βάρος με σωστό τρόπο ενόψει καλοκαιριού. «Ο Μάιος είναι ιδανικός μήνας και στο κομμάτι των διατροφικών αλλαγών».

Φρούτα, βρώμη και... - Τι τρώει για πρωινό η Ελένη Μενεγάκη και έχει αυτό το κορμί στα 51

Ακόμα και όταν βρίσκεται σε διακοπές, η Ελένη Μενεγάκη φροντίζει να προσέχει τι τρώει και να μην ξεφεύγει καθόλου από το πρόγραμμά της, ακόμα και τώρα που πλησιάζει το Πάσχα και θα βρίσκεται εκτός Αθηνών.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι ένα από τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που έχει καταφέρει να παραμείνει σταθερή στα κιλά της και αυτό είναι κάτι που οφείλεται στην υπακοή της στο πρόγραμμά της.

«Πριν το πρωϊνό μου μπάνιο, χρειάζομαι κάτι που να μου προσφέρει ενέργεια και παράλληλα να είναι νόστιμο και θρεπτικό.

Γι’ αυτό τελευταία επιλέγω γιαούρτι με Μακεδονικό Ταχίνι, βρώμη, φρέσκα φρούτα και ένα ποτήρι φυσικό χυμό.

Υπέροχο, χορταστικό και σούπερ δυναμωτικό», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ελένη Μενεγάκη.