«Βγήκε ένας από το αμάξι και...» - Ο Μάκης Παπαδημητρίου περιγράφει τα ακραία περιστατικά θαυμασμού που έχει ζήσει

«Μπορείς να βάλεις ένα όριο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Βγήκε ένας από το αμάξι και...» - Ο Μάκης Παπαδημητρίου περιγράφει τα ακραία περιστατικά θαυμασμού που έχει ζήσει

Ο Μάκης Παπαδημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Κυψέλη, την Πέμπτη 5/5, όπου παρευρέθηκε και η Τζένη Διαγούπη, και μίλησε για την αναγνωρισιμότητα που έχει αποκτήσει, αλλά και τα ακραία περιστατικά θαυμασμού που έχει βιώσει.

Ο ηθοποιός έγινε πολύ γνωστός μέσα από τους τηλεοπτικούς του ρόλους, αλλά και τις διαφημίσεις στις οποίες πρωταγωνιστούσε και από τότε έγινε πολύ αγαπητός στο κοινό. Ο χαρακτήρας του και το ύφος του "βγάζουν" κάτι οικείο σε όποιον τον παρακολουθεί.

Ο ίδιος ανέφερε, συγκεκριμένα, πως όταν γίνεσαι γνωστός μπορεί η χαρά του κόσμου και η περιέργειά του να γίνουν ενοχλητικά, ωστόσο θεωρεί ότι ο καθένας μπορεί να βάλει τα όριά του και να δώσει σε όποιον τον πλησιάζει να καταλάβει πως αυτό που κάνει μπορεί να μην είναι σωστό. Βέβεια, έχει ζήσει και κάποια περιστατικά που τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση.

Οι δηλώσεις του Μάκη Παπαδημητρίου για την αναγνωρισιμότητά του

«Η αναγνωρισιμότητα έχει να κάνει πώς το διαχειρίζεσαι. Μπορεί να γίνει ενοχλητικό αλλά έχει να κάνει με το πού βάζεις εσύ όρια. Εμένα δεν με έχει ενοχλήσει κάποιος άνθρωπος. 7 στους 10 με αναγνωρίζουν από την τηλεόραση στον δρόμο, πολύ λιγότεροι είναι αυτοί που με έχουν δει στο θέατρο.

Παρ’ όλα αυτά, είναι απλά ένα γεια, δεν έχει γίνει κάτι άλλο. Ένα περιστατικό ήταν που βγήκε ένας από το αμάξι και με αγκάλιασε στα διόδια. OK…», επισήμανε ο ηθοποιός.

«Μπορείς να βάλεις κι εσύ ένα όριο. Είχε έρθει ένα ζευγάρι που ήθελε να βγάλουμε φωτογραφία, τους λέω παιδιά δεν μπορώ έχω πονοκέφαλο. Κάπως διακριτικά μπορείς να το αποφύγεις», κατέληξε.

«Μου είναι δύσκολο να μιλάω για τον εαυτό μου, δεν έχω να αποδείξω κάτι»

Το βράδυ της Πέμπτης 28/1, ο Μάκης Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός που απολαμβάνουμε στη νέα σειρά του MegaΣχεδόν ενήλικες” κατάφερε και έλυσε τον κύβοτου Ρούμπικ σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα!

Μάκης Παπαδημητρίου - 2night show

Ο Μάκης Παπαδημητρίου είπε αρχικά: «Σπούδαζα στο πανεπιστήμιο στο τμήμα Φυσικής και πήγα σε μια θεατρική ομάδα μέσω μιας φίλης μου. Μετά πήγαινα περισσότερο στις πρόβες και μετά στο πανεπιστήμιο. Μου είναι δύσκολο να μιλάω για τον εαυτό μου. Δεν έχω να αποδείξω κάτι και σε ποιον.

Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο. Σε κάποιους αρέσει σε κάποιους όχι. Υπάρχουν άνθρωποι που παραδέχονται ανοιχτά κάτι αρνητικό για το χαρακτήρα τους αλλά δεν το αλλάζουν.Mε ενοχλεί η χαζομάρα και η βλακεία και ότι μας έχουν κάνει να μη σκεφτόμαστε.

Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου. Εμένα με στεναχωρούν τα δελτία ειδήσεων γιατί είναι πλέον show! Έχω αλλάξει 18 μοτοσικλέτες. Είμαι άρρωστος με τις μηχανές.

Στο τέλος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τρελάθηκε όταν ο ηθοποιός κατάφερε και έλυσε το κύβο του Ρούμπικ σε 15 δευτερόλεπτα!