"Κόλαφος" η Τζένη Διαγούπη: «Οι γυναίκες πρέπει να...»

Όλα όσα ανέφερε για την γυναικεία αλληλεγγύη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το μεσημέρι της Πέμπτης 5/5 η Τζένη Διαγούπη εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής «Κυψέλη» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ 2.

Η γνωστή ηθοποιός μετά από την πρόσφατη αποκάλυψη που είχε κάνει σχετικά με τον γάμο, μίλησε για όλους και για όλα ενώ από την άλλη, δεν δίστασε να αναφερθεί σε μια ατάκα που είχε πει στο παρελθόν και μιλά για τη σημασία της γυναικείας αλληλεγγύης.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: Αν εμείς δεν λέμε "τι ωραίες που είμαστε", "τι όμορφες που είμαστε", "τι καλά που τα κάνουμε", "τι δύσκολες δουλειές που κάνουμε", άμα δεν κάνουμε αυτά που λέμε δεν κάνουμε κάτι και δεν πάμε πουθενά. Όχι παιδιά να πούμε ότι πάμε μαζί. Ειδικά οι πιο νέες γυναίκες πρέπει να είμαστε μαζί τους.».

Οι δηλώσεις της Τζένης Διαγούπη

Ενοχλημένη στον αέρα του Love It - "Δεν γίνεται καλοπροαίρετα η ερώτηση αυτή ποτέ"

Καλεσμένη στο Love It βρέθηε το πρωί της Παρασκευής (10/12) η Τζένη Διαγούπη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο γεγονός πως παραδέχτηκε δημόσια πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά.

Οι δηλώσεις της Διαγούπη

«Μίλησα ανοιχτά γι’ αυτό γιατί βαλλόμαστε. Βαλλόμαστε πάρα πολύ οι γυναίκες για αυτό, πότε θα κάνεις παιδί, αν έχεις ένα γιατί δεν κάνεις δύο, πότε θα παντρευτείς, γιατί δεν παντρεύτηκες… Κουραστήκαμε πια, μην το συζητάμε παιδιά.

Δεν γίνεται καλοπροαίρετα η ερώτηση ποτέ. Και από μικρές οι γυναίκες τις ρωτάνε. Προσπαθεί η κοινωνία λίγο να τα δεχτεί όλα και να πάμε σε μια καλύτερη φάση. Οι μονογονεϊκές οικογένειες δεν μπορούν εύκολα να υιοθετήσουν ένα παιδί από την Ελλάδα. Είναι πολύ δύσκολο να σου δώσουν ένα παιδί. Κάποια στιγμή το 2016 προσπάθησα μέσω της Κιβωτού του Κόσμου, αλλά έκανα πίσω», ανέφερε η Τζένη Διαγούπη.