Σοφία Λεοντίτση: Αποκάλυψε πρώτη φορά πόσα κιλά έχει πάρει στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σοφία Λεοντίτση: Αποκάλυψε πρώτη φορά πόσα κιλά έχει πάρει στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Σοφία Λεοντίτση είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Να τονίσουμε πως η ίδια πριν από λίγο καιρό βρέθηκε στο X-Factor ωστόσο το μουσικό της ταξίδι δεν κράτησε και για πολύ καθώς την είδαμε να αποχωρεί.

Βέβαια, η ίδια έχει έναν λόγο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και ετοιμάζεται να γίνει για δεύτερη φορά μανούλα. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει το φύλο του μωρού ενώ όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω από πρόσφατη ανάρτησή της η ίδια αποκάλυψε πόσο ζυγίζει πλέον στην εγκυμοσύνη της.

Η ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση

«Σαφώς δεν τρελαίνομαι με τα κιλά, αλλά έχοντας περάσει μια εγκυμοσύνη και γνωρίζοντας το μετά και τη ψυχολογία της γυναίκας, αποφάσισα σε αυτήν απλά να προσέξω και να μου γίνει μάθημα ότι έζησα την πρώτη φορά. Στον 5ο μήνα έχω βάλει σχεδόν 1,5 με 2 κιλά περίπου. Ο στόχος είναι να μην ξεπεράσω τα 10 αυτή τη φορά μέχρι το τέλος της κύησης. Το φυσιολογικό δηλαδή και το πρέπον για εμένα».

Σοφία Λεοντίτση - Ανάρτηση

«Τον έβρισα, ξέσπασα...» - Η νέα μακροσκελής ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει γνωστή η κόντρα της Σοφίας Λεοντίτση με τον πρώην άντρα της, με τον οποίο μάλιστα έχουν φέρει στον κόσμο τον μικρό Γιαννάκη. Το μοντέλο ενώ έχει χωρίσει και έχει προχωρήσει στη ζωή της, φαίνεται να έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον μπαμπά του παιδιού.

Το ευτυχές είναι, πως σε όλη αυτήν την κατάσταση έχει τη στήριξη του νυν άντρα της αλλά και του κόσμου κάτι, που φάνηκε μέσα από τα posts της στο Instagram. Για το λόγο αυτό προχώρησε και σε μια τελευταία ανάρτηση, όπως έγραψε, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να ευχαριστήσει τον κόσμο, που έσπευσε να της συμπαρασταθεί.

Το νέο ξέσπασμα της Σοφίας Λεοντίτση