X-Factor highlights 16/4: Η έξαλλη μητέρα παίκτριας, η Σοφία Λεοντίτση και οι ομάδες των κριτών

Όλα όσα είδαμε χθες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
X-Factor highlights 16/4: Η έξαλλη μητέρα παίκτριας, η Σοφία Λεοντίτση και οι ομάδες των κριτών

Την φάση των bootcamp παρακολουθήσαμε στο χθεσινό 16/4 επεισόδιο του X-factor, στην οποία είδαμε νεύρα, εντάσεις αλλά και τις ομάδες των κριτών.

Τα 16/4 highlights του X-factor

Έξαλλη μητέρα παίκτριας

Όταν οι διαγωνιζόμενοι του X Factor ενημερώθηκαν για το ποιοι περνάνε στην επόμενη φάση, μια μητέρα διαγωνιζόμενης αποφάσισε να προκαλέσει… χαμό και να πάρει την κόρη της και να αποχωρήσουν!

«Συγνώμη! Με ποια λογική έχει γίνει αυτό το παζάρι σήμερα; Ποιος μπορεί να μας το εξηγήσει; Είναι κανένας που του άρεσε αυτό το παζάρι το σημερινό; Εμείς αποχωρούμε, δεν διαγωνιζόμαστε και όποιος θέλει ας μας ακολουθήσει» τόνισε.

Οι υποψήφιοι ξέχασαν τα λόγια και απογοήτευσαν τους κριτές - Ανάμεσά τους και η Σοφία Λεοντίτση

Με κάποιους από τους διαγωνιζόμενους να ξεχνούν τα λόγια τους, οι κριτές αποφάσισαν να μην συνεχίσουν μαζί τους στην επόμενη φάση, μιας και δεν τα κατάφεραν να έχουν καλή εμφάνιση.

Ανάμεσα στους παίκτες που αποχώρησαν σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού, ήταν η Σοφία Λεοντίτση, αλλά και ο στενός συνεργάτης της Δήμητρας Κατσαφάδου.

Διαγωνιζόμενος που είχε "ξετρελάνει" τον Μάστορα πέρασε και άρχισε να χοροπηδά από χαρά

Το βράδυ του Σαββάτου 16/4 η διαδικασία του bootcamp στο X-Factor έδειξε να είναι αρκετά δύσκολη για κάποιους, οι οποίοι ανυπομονούσαν να μάθουν το αποτέλεσμα και το αν πέρασαν στην επόμενη φάση, ενώ υπήρχαν ορισμένοι που δυσανασχέτησαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Οι παίκτες, που είχαμε δει στις οντισιόν έβαλαν τα δυνατά τους, για να καταφέρουν να κερδίσουν μια θέση στην διαδικασία των chair challenge. Ανάμεσά τους ήταν και ο Κωνσταντίνος Μπόρεκ, ο μουσικός παραγωγός που είχε "ξετρελάνει" τον Χρήστο Μάστορα από την οντισιόν του.

Ο Κωνσταντίνος Μπόρεκ, όπως είχε υποσχεθεί άλλωστε στους κριτές, είχε έρθει με μια τραγουδίστρια, ενώ εκείνος τους εντυπωσίασε και πάλι με το ενδιαφέρον εγχείρημά του. Η ανατρεπτική ματιά του νεαρού καλλιτέχνη γύρω από γνωστά κομμάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής ήταν κάτι που ενθουσίασε τους κριτές του X-Factor, με αποτέλεσμα να του δώσουν το «ναι» για μια ακόμα πρόκριση.

Ο ίδιος δεν το πίστευε ενώ όταν έφυγε από το πλατό, ξεκίνησε να χοροπηδάει μαζί με την τραγουδίστρια.

Οι κριτές ανακοινώνουν τις ομάδες τους

Λίγο πριν την επόμενη φάση του διαγωνισμού, οι κριτές ανακοίνωσαν τις ομάδες τους. Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, Χρήστος Μάστορας και Μιχάλης Κουινέλης έκαναν γνωστό στους διαγωνιζόμενους με ποιον κριτή θα συνεχίσουν.