«Σε αυτόν τον κύκλο υποκρισίας...» - Η ανάρτηση "καρφί" της Αντωνά μετά την αποχώρηση της Σοφιάννας από το Survivor 5

Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σε αυτόν τον κύκλο υποκρισίας...» - Η ανάρτηση

Πολύ ακούγεται το όνομα της Μαρίας Αντωνά τις τελευταίες μέρες, λόγω του σάλου που έχει δημιουργηθεί με το φημολογούμενο φλερτ μεταξύ του συντρόφου της, Άρη Σοιλέδη και της συμπαίκτριάς του, Σοφιάννας, στο Survivor 5.

Η δημοσιογράφος έχει ωστόσο τοποθετηθεί πολλές φορές στο εν λόγω γεγονός, μέσα από την εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και αρκετά συχνά ξεσπά για τα όσα ακούγονται τόσο για την ίδια όσο όμως για τον αγαπημένο της.

Παρόλα αυτά, όλα αυτά έλαβαν τέλος το βράδυ της Τετάρτης 4/5, καθώς η Σοφιάννα αποχώρησε από το Survivor. Λίγες ώρες λοιπόν μετά, η Μαρία Αντωνά προχώρησε σε ένα story όλο νόημα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Όλο νόημα η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά μετά την αποχώρηση της Σοφιάννας από το Survivor 5

«Σε αυτόν τον κύκλο υποκρισίας ο πρώτος λίθος φεύγει από τα χέρια του πιο αμαρτωλού», έγραφε χαρακτηριστικά η φωτογραφία που δημοσίευσε.

Όλο νόημα η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά μετά την αποχώρηση της Σοφιάννας από το Survivor 5

"Σταύρωσαν" την Αντωνά στο Twitter - "Η κυρία της προάλλες κατηγορούσε..."

Έξαλλοι οι τηλεθεατές του Survivor 5 με την Μαρία Αντωνά στο Twitter. Η απίστευτη δήλωσή της που έρχεται στο φως της επιφάνειας μετά την τιμωρία Σοϊλέδη.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ποινή στους Άρη και Τάλα, καθώς παραβίασαν βασικό κανόνα του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα οι δύο παίκτες των μπλε κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα.

«Ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες παραβιάστηκε. Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Ταλάντσεβ επικοινώνησαν με τους δικούς ανθρώπους. Για αυτούς τους παίκτες της μπλε ομάδας θα υπάρξει ποινή. Στα επόμενα τρία έπαθλα που θα κερδίσει η ομάδα τους, οι δυο παίκτες αυτοί δεν θα συμμετέχουν», είπε ο παρουσιαστής.

Ο Άρης Σοϊλέδης πήρε τον λόγο και ανέφερε πως επειδή γνωρίζει ισπανικά, μίλησε με έναν ντόπιο και του έδωσε το τηλέφωνο για να πάρει τη γυναίκα του και να μάθει αν είναι καλά και πως δεν μίλησε ο ίδιος μαζί της.

Οι χρήστες του Twitter έγιναν έξαλλοι με τους παίκτες, ενώ δεν έλειψαν και τα πυρά στην μέλλουσα σύζυγο του Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά. Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που αναφέρθηκαν σε πρόσφατες δηλώσεις της, πως η Ασημίνα διαθέτει κινητό.

Δείτε τα tweets εδώ.