"Έριξε" το Instagram η Ντορέττα Παπαδημητρίου με το καλλίγραμμο σώμα της

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Το καλοκαίρι είναι πιο κοντά από ποτέ και οι προετοιμασίες στα γυμναστήρια και οι διατροφές έχουν μπει στο πρόγραμμα. Κάποιοι, όμως, φαίνεται πως δεν τα έχουν καθόλου ανάγκη αυτά και ήδη ποζάρουν με τα μαγιό τους μπροστά από θάλασσες και πισίνες. Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει ήδη γι' αυτούς.

Η "καυτή" ανάρτηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία το Πάσχα βρέθηκε σε ένα κοντινό νησί, είναι μία από τις συγκεκριμένες προσωπικότητες, καθώς, όπως μας παρουσίασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απολαμβάνει τον ήλιο και μας δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της. Η ίδια άφησε για λίγο την ξαπλώστρα της και ξάπλωσε για ηλιοθεραπεία στο πάτωμα, ενώ φορούσε ένα ροζ στράπλες μπικίνι.

Έκλεισε τα μάτια της και άφησε τον ήλιο να κάνει τα μαγικά του στο κορμί της, ενώ το τοπίο δίπλα της φαίνεται ό,τι πρέπει για λίγη ηρεμία και χαλάρωση. Την εικόνα συμπληρώνουν και λίγα χρωματιστά λουλούδια δίπλα της.

«Με έχουν απατήσει, καλό είναι να μην...»

Το πρωί της Παρασκευής 11/2 η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια προσχώρησε σε κάποιες ιδιαίτερες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή καθώς δεν δίστασε να αναφέρει πως έχει απατηθεί από σύντροφό της.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αναφέρει πως η προδοσία είναι κάτι που την αγχώνει. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά ότι: «Υπάρχουν απιστίες και απιστίες, σχέσεις με σχέσεις, δεν αντιδράς το ίδιο κάθε φορά.

Αναλόγως με το τι έχει συμβεί, αναλόγως την απιστία, αναλόγως την σχέση, αναλόγως πως νιώθω, είναι σχετικό δεν υπάρχει κανόνας. Καλό είναι να μην συμβαίνει. Μου έχει συμβεί να με απατήσουν...Σίγουρα είναι κάτι που σε σοκάρει».