Χιλιάδες αντιδράσεις στο διαδίκτυο - Η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με το νέο του κούρεμα

Του πάει ομολογουμένως πολύ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χιλιάδες αντιδράσεις στο διαδίκτυο - Η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με το νέο του κούρεμα

Μια τεράστια αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση έκανε ο Άγγελος Λάτσιος και συγκεκριμένα στα μαλλιά του, μιας και αποφάσισε να κουρευτεί συγκινώντας με την κίνηση του να δωρίσει την κοτσίδα του, ενώ ξύρισε και τα μούσια του.

Αυτή η αλλαγή του πηγαίνει περισσότερο και συμφωνούν και οι followers του, μιας και στην φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με την αλλαγή απέσπασε μέσα σε λίγα λεπτά χιλιάδες likes και σχόλια.

Κούκλος ο Άγγελος Λάτσιος με τα νέα του μαλλιά

Μάλιστα, ο ίδιος, το απόγευμα της Πέμπτης 5/5 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ακόμα μια φωτογραφία του με τα κοντά πια μαλλιά του, επιβεβαιώνοντας πόσο πολύ υποστηρίζει αυτό το look.

Η φωτογραφία αυτή όπως βλέπουμε είναι τραβηγμένη από τον καλό του φίλο και γιο της Μαρίας Μπακοδήμου, Άρη..

Κούκλος ο Άγγελος Λάτσιος με τα νέα του μαλλιά

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για το νέο κούρεμα του Άγγελου Λάτσιου - Πώς της φάνηκε;

Ο μεγάλος γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος έχει απασχολήσει πολύ τον τελευταίο καιρό και κυρίως για την σχέση του με τη Γαία Μερκούρη, όμως σήμερα δημοσίευσε κάτι που κάνεις δεν θα περίμενε. Ο νεαρός επιχειρηματίας έκοψε τα μαλλιά του, που μέχρι τώρα ξεπερνούσαν τον ώμο του και τα δώρισε.

Το νέο του look απέχει πολύ από τον Άγγελο που γνωρίζαμε μέχρι τώρα, αλλά φαίνεται πως έχει αποσπάσει καλές κριτικές. Και το σημαντικότερο; Έχει «κερδίσει» τις γυναίκες της ζωής του.

Μάλιστα η μητέρα του, Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να δείξει την χαρά της για την συγκεκριμένη αλλαγή του γιου της, δημόσια με ένα σχόλιο στο Instagram. Η περήφανη μαμά, για την ανιδιοτελή πράξη του γιου της σχολίασε: «Κούκλος! Πόσο σου πάει παιδί μου!!»

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη στον Άγγελο Λάτσιο