Θρήνος για την Λουκία Πιστιόλα - Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο

Βυθισμένη στο πένθος η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος για την Λουκία Πιστιόλα - Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο

Η ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα είναι μία από τις ηθοποιούς που μας έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές γέλιου με τους ρόλους της, ωστόσο οι τελευταίες ώρες της ζωής της είναι αρκετά δυσάρεστες και το δικό της χαμόγελο έχει σβήσει. Λίγες στιγμές νωρίτερα έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, αφήνοντας πίσω απέραντη θλίψη στην οικογένειά της.

Η μητέρα της λουκίας Πιστιόλα έφυγε από τη ζωή

Το όνομά της ήταν Αικατερίνη Στράτου και έχασε τη ζωή της σε ηλικία 92 ετών. Η κηδεία θα πραγματοπιηθεί την Παρασκευή 6/5 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου και συγκεκριμένα στις 13:00 το μεσημέρι. Το Αγρίνιο, μάλιστα, ήταν ο τόπος καταγωγής της.

Λουκία Πιστιόλα

Η υγεία της μητέρας της ηθοποιού είχε επιδεινωθεί τα τελευταία χρόνια, αν και η αλήθεια είναι πως προβλήματα υγείας αντιμετώπιζε εδώ και δέκα χρόνια. Μιλώντας ειδικότερα, δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει ούτε τα πιο κοντινά της πρόσωπα.

«Έφαγαν κλωτσιά εκεί που πρέπει» - Λίγο καιρό πριν η ηθοποιός μίλησε για το φλερτ στο θέατρο

Η Λουκία Πιστιόλα έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Mega Kαλημέρα, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 23/3. Η πετυχημένη ηθοποιός αναφέρθηκε σε ζητήματα επικαιρότητας για το χώρο που εργάζεται με τα πιο φλέγοντα να αφορούν στον Γιώργο Κιμούλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη

Με τη δίκη του τελευταίου να είναι σε εξέλιξη, η συνάδελφος του έκανε γνωστό πως δεν επιθυμούσε να συνεργαστεί μαζί του, αφού γνώριζε τις ιδιοτροπίες του. Έτσι λοιπόν απέφυγε άβολα περιστατικά και σήμερα τάσσεται με τις γυναίκες εκείνες, που υποστηρίζουν πως υπήρξαν θύματα του.

«Αν η κακοποιητική συμπεριφορά είναι το έντονο φλερτ των ανδρών, το έχω βιώσει πολύ. Όταν οι άνδρες ξεπέρασαν τα όρια, έφαγαν κλωτσιά εκεί που πρέπει. Έχασα δουλείες εξαιτίας αυτών».

Γιατί δεν έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη;

«Ήξερα ότι ο Γιώργος Κιμούλης ήταν αυταρχικός και ότι ο Φιλιππίδης είχε άγρια συμπεριφορά. Θεωρώ σπουδαίες τις γυναίκες που μίλησαν για την κακοποίηση… Δεν έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά…»!