Βυθισμένη στο πένθος η Καίτη Φίνου

Έχασε αγαπημένο της πρόσωπο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βυθισμένη στο πένθος η Καίτη Φίνου

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Βίνα Ασίκη καθώς από την ζωή έφυγε γνωστός χορευτής και χορογράφος Ορέστης Δημητρίου ο οποίος σκόρπισε τη θλίψη τόσο στην αγαπημένη του σύζυγο, όσο και στους οικείους του.

Πιο συγκεκριμένα, η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στα social media ο Σπύρος Μπιμπίλας (διαβάστε εδώ το "αντίο" του).

Ανάμεσα σε εκείνους που βυθίστηκαν στο πένθος είναι και η Καίτη Φίνου, η οποία θέλησε να τον αποχαιρετήσει και δημόσια, μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η γνωστή ηθοποιός συγκεκριμένα μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλό ταξίδι Ορέστη μας.. να προσέχεις την Βίνα μας...»

Συγκινημένη η Καίτη Φίνου με τον θάνατο του Ορέστη Δημητρίου

Βυθισμένη στο πένθος η Καίτη Φίνου

Η Καίτη Φίνου συγκίνησε και με τα λόγια της για τον Στάθη Ψάλτη

Η Καίτη Φίνου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, όπου μίλησε για το καλλιτεχνικό της μέλλον και όχι μόνο. Αναφέρθηκε και στον αγαπημένο Στάθη Ψάλτη, με τον οποίο είχαν πολλά χρόνια σχέση.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, αρχικά συγκινήθηκε και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της με το βίντεο που είχαν ετοιμάσει στην εκπομπή για την πορεία της μέχρι σήμερα σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο. Με αφορμή το βίντεο, γύρισε το χρόνο πίσω....

Μάλιστα, μίλησε και για τις δυο αδερφές της, που έφυγαν από τη ζωή.

«Δεν αντέχω. Έβλεπα τώρα φωτογραφίες που θα ανεβάσω με τον Στάθη. Τον αγάπησα πάρα πολύ και αργότερα όταν γίναμε φίλοι. Τον αγάπησα πολύ και τον καιρό που ήταν άρρωστος που δεν μπορούσα να τον δω. Ήταν ένα κομμάτι από τη ζωή μου.

Αν μπεις λίγο στη διαδικασία να σκεφτείς, ήταν ένα παιδί από φτωχή οικογένεια και έπεσε κατευθείαν στα πολλά χρήματα με τόσες γυναίκες γύρω του. Το κατάλαβα στα 40 μου αυτό. Ήταν η επιβεβαίωσή του γιατί ήξερε ότι δεν ήταν όμορφος. Τον είδα και στο τέλος που πήγα. Τότε φοβόντουσαν γιατί νόμιζαν ότι εγώ θα φωνάξω τα κανάλια. Δόξα τω Θεώ τα έχω ζήσει αυτά και έτσι όπως δεν μπορεί να τα φανταστεί ο καθένας».