"Ατύχημα" για την Νατάσα Θεοδωρίδου μες την μέση του δρόμου - Τι συνέβη

Το ατυχές περιστατικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μια μεγάλη ατυχία βρήκε την Νατάσα Θεοδωρίδου πριν μερικές ώρες καθώς όπως αποκάλυψε «έπαθε λάστιχο» στη μέση του δρόμου. Η γνωστή τραγουδίστρια ωστόσο δεν της άφησε το εν λόγω συμβάν να της χαλάσει την διάθεση.

Έπαθε λάστιχο η Νατάσα Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου -που πρόσφατα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων- δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο όπου όπως ανέφερε και η ίδια τηλεφώνησε επιτόπου σε βουλκανιζατέρ ώστε να τις το αντικαταστήσουν.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια του γεγονότος η ίδια άρχισε να τραγουδά το «Όχι θα κάτσω να σκάσω» που πέτυχε στο ραδιόφωνο.

Σπάνιες φωτογραφίες της Νατάσας Θεοδωρίδου από το παρελθόν

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει ανανεωθεί πολύ σημαντικά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει κυκλοφορήσει αρκετά καινούργια τραγούδια ενώ όλους αυτούς τους μήνες την απολαμβάνουμε σε εμφανίσεις της.

Πολύς λόγος έχει γίνει βέβαια γύρω από το όνομά της και λόγω της μεγάλης αλλαγής στο πρόσωπό της. Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι ο γάμος της με τον πλαστικό χειρουργό, Ανδρέα Φουστάνο την έκανε μία άλλη.

Σε συνέντευξή της η Νατάσα Θεοδωρίδου όταν ρωτήθηκε για τις πλαστικές, απάντησε: «Δεν θα σας πω τι μου έχει κάνει ο Φουστάνος όσον αφορά τις πλαστικές, γιατί, αν πω ότι έκανα μία, κάποιοι θα υποστηρίξουν ότι έκανα δέκα. Αν έλεγα ότι διόρθωσα τη μύτη μου, θα συμπλήρωναν οι «καλοπροαίρετοι» και λίγο τα ματάκια και λίγο τα χειλάκια. Α και τα αφτάκια! Πιστεύω στην ιδιωτικότητα και όχι στο φόρα παρτίδα. Αν έκανα πλαστική ή δεν έκανα, θα παραμείνει για πάντα ένα μυστήριο».

Βέβαια η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν μία κούκλα τόσο πριν όσο και μετά τις πλαστικές, ενώ όπως δείχνει καθημερινά δεν έχει κανένα κόμπλεξ με την εμφάνισή της. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, η Νατάσα Θεοδωρίδου χάρισε στην κόρη της, Χριστιάνα, ένα από τα πιο αγαπημένα της φορέματα, με το οποίο την είχαμε δει να εμφανίζεται επί σκηνής (δείτε εδώ τη φωτογραφία της).

Νατάσα Θεοδωρίδου πριν τις πλαστικέςΝατάσα Θεοδωρίδου πλαστικές