Eurovision 2022: Όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω της - Η "καυτή" εμφάνιση της Μάλτας στη 2η πρόβα

Με το τραγούδι "I am what I am"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurovision 2022: Όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω της - Η

Την δεύτερη πρόβα της, πέρα από την Αμάντα Γεωργιάδη που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Eurovision 2022, ολοκλήρωσε και η Μάλτα την οποία εκπροσωπεί η Emma Muscat με το τραγούδι "I am what I am".

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μάλτας στη 2η πρόβα της Eurovision

Η τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις για όλους τους σωστούς λόγους. Η εμφάνιση ξεκινά με την ίδια καθισμένη στο πιάνο φορώντας ένα μίνι ασημένιο φόρεμα, το οποίο είναι πολύ "καυτό", αλλά απέχει από το πρόστυχο.

Πίσω της υπήρχε ένα υπέροχο θαλασσί φόντο με λευκές λεπτομέρειες, που αργότερα, όσο το τραγούδι γινόταν πιο έντονο, μετατράπηκε σε χρυσό, ενώ κατά τη διάρκεια του τραγουδιού η ίδια σηκώθηκε για να χορέψει μαζί με άλλους τέσσερις χορευτές, δυο γυναίκες και δύο άντρες συγκεκριμένα.

Ένα ακόμη στοιχείο που άφησε το κοινό εντυπωσιασμένο ήταν το γεγονός ότι η Emma φορούσε αθλητικά sneakers τα οποία δεν αποχωρίστηκε σε κανένα σημείο από την πρόβα της, ωστόσο δεν είναι γνωστό εάν θα τα κρατήσει και για την τελική της εμφάνιση.

Κάνει πάταγο η Αμάντα Γεωργιάδη στο Τορίνο - Ποια θέση δίνουν οι στοιχηματικές στην Ελλάδα;

Τις εντυπώσεις έκλεψε για ακόμα μια φορά η Αμάντα Γεωργιάδη πάνω στη σκηνή του «Pala Olimpico», ερμηνεύοντας για δεύτερη φορά το «Die Together». Η σκηνοθετική παρουσία που επιμελήθηκε ο Φωκάς Ευαγγελινός απέσπασε το θερμότερο των χειροκροτημάτων από τους δημοσιογράφους και τα μέλη των εθνικών αποστολών.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, τα στοιχεία της μοναξιάς, της έλλειψης που δημιουργείται από έναν χωρισμό και της φθοράς που αμβλύνεται από τον χρόνο αποτυπώθηκαν μαγικά, καταλήγοντας σε ένα εκτυφλωτικό φως, που αντανακλά η ιστορία του «Die Together», η οποία υμνεί την απόλυτη αγάπη.

Και αυτό φαίνεται και στα νούμερο των στοιχηματικών, όπου σύμφωνα με τον ιστότοπο Eurovision World, η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα στην 6η θέση, με την Ουκρανία να ξεχωρίζει σε όλα τα στοιχήματα κατά πολύ, καθώς της δίνουν πιθανότητα 43% να στεφθεί νικήτρια του διαγωνισμού. Η Κύπρος από την άλλη βρίσκεται στην 16η θέση.

Eurovision προγνωστικά