Έτσι γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Δίαιτας η Δούκισσα Νομικού - Η ξεκαρδιστική της ανάρτηση

Την χειροκροτάμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτσι γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Δίαιτας η Δούκισσα Νομικού - Η ξεκαρδιστική της ανάρτηση

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Δίαιτας και όσο κάποιοι αναρτούν τα υγιεινά φαγητά τους και τις διατροφικές τους συνήθειες, η Δούκισσα Νομικού έκανε την καλύτερη ανάρτηση και ξεχώρισε. Ας μη θυμηθούμε την φωτογραφία της που "έριξε" το Instagram λίγες ημέρες πριν.

Το μοντέλο θέλησε να αναδείξει, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αυτή την ημέρα με χιουμοριστικό τρόπο και γι' αυτό τράβηξε ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η ίδια επάνω σε έναν διάδρομο γυμναστικής. Η έκπληξη, όμως, είναι ότι στα χέρια της κρατούσε ένα παγωτό.

Το παγωτό ήταν, μάλιστα, οικογενειακό και είχε γεύση σοκολάτα. Με αυτό τον τρόπο η ίδια θέλησε να υμνήσει, όπως είπε, την Σούζυ, από την γνωστή ελληνική ταινία και αποφάσισε να ξεχάσει τελείως το νόημα αυτής της ημέρας, δίνοντας ένα δικό της. Το προτιμούμε!

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού για την Παγκόσμια Ημέρα Δίαιτας

«Παγκόσμια ημέρα κατά της δίαιτας σήμερα. Ας γιορτάσουμε τη Σούζυ μέσα μας. Εγώ γιορτάζω με παγωτό σοκολάτα φυσικά, εσύ;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση της

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Δούκισσα Νομικού, η οποία τον χρησιμοποιεί είτε για να μοιραστεί φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, είτε όμως για να προσφέρει την βοήθειά της.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η όμορφη παρουσιάστρια και μαμά μας καλεί όλους να συμμετέχουμε σε μια πρωτοβουλία, που έχει ως σκοπό την προστασία και την φροντίδα των παιδιών σε ανάγκη που ξέφυγαν από την δίνη του πολέμου.

Η φιλοξενία των παιδιών θα γίνει σε προσφάτως ανακαινισμένο κτήριο του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ), που παραχωρείται στην Ένωση "Μαζί για το Παιδί", κατόπιν πρωτοβουλίας και οργάνωσης της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου.

«Μαζί, τους αγκαλιάζουμε» @mazigiatopaidi ❤️ Ας γίνουμε μια μεγάλη, μια δυνατή, μια ανθρώπινη αγκαλιά, για τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη ????????

DoukissaNomikou #MaziGiaToPaidi #SupportMazi #MaziTousAgaliazoume #DNsupports», έγραψε χαρακτηριστικά η Δούκισσα στην λεζάντα της ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.