«Θα απαντήσω στην...» - Η Δέσποινα Βανδή "σπάει" την σιωπή της για τον γάμο της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Επιβεβαίωσε τις φήμες που την θέλουν να ανεβαίνει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα απαντήσω στην...» - Η Δέσποινα Βανδή

Πολλές είναι οι φήμες τον τελευταίο καιρό που θέλουν την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη να παντρεύονται, ειδικά μετά την μαντινάδα του Βασίλη Κονταρού στο Chart Show και την ερώτηση στην παρουσιάστρια αν πρόκειται να την... στεφανώσει!

Το πρωί της Παρασκευής 6/5, με αφορμή την πρεμιέρα της με τον Λευτέρη Πανταζή στη Θεσσαλονίκη, η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και τον Θεολόγο Ηλιού και μεταξύ άλλων απάντησε για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα περί γάμου με τον γνωστό ηθοποιό.

Παντρεύονται Βανδή - Μπισμπίκης;

«Αυτή είναι η ερώτηση όλων… Κι εγώ τι να σου πω… Άλλη ερώτηση; Θα απαντήσω στη μαντινάδα του Βασίλη Κονταρού κατ’ ιδίαν. Είδες τι ωραία που απαντάω; Παλιότερα δε μπορούσα να σου απαντήσω» είπε η Δέσποινα Βανδή.

Μάλιστα, αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε: «Όταν δεν ισχύει κάτι, το όχι το λες. Όταν το αφήνεις…».

Η τραγουδίστρια πάντως πριν μερικές μέρες βρέθηκε σε atelier με νυφικά

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Δέσποινα Βανδή, η οποία πια δεν κρύβει λεπτό τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, το δημοσίευμα της είδησης πως παντρεύονται έφερε κυριολεκτικά τα πάνω κάτω.

Η Δέσποινα Βανδή προχώρησε σε μια κίνηση την Τρίτη 3/5 που φούντωσε ακόμα περισσότερες τις φήμες γάμου. Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε το atelier της σχεδιάστριας Μαρίας Κονίδη μαζί με την ενδυματολόγο της, Έλενα Βαζούρα.

Το μεσημέρι της Τρίτης η Έλενα Βαζούρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο μάλιστα έκανε tag την Δέσποινα Βανδή και απεικόνιζε διάφορα λευκά φορέματα και νυφικά.