«Με ρωτούν αν θα σε στεφανώσω...» - Έμεινε "κάγκελο" η Βανδή με την ερώτηση του Κονταρού

Θα την παντρέψει τελικά με τον Βασίλη Μπισμπίκη;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Με ρωτούν αν θα σε στεφανώσω...» - Έμεινε

Στο επεισόδιο του Σαββάτου 30/4 στο Chart Show, η εντυπωσιακή με την εμφάνισή της Δέσποινα Βανδή, υποδέχτηκε πολλούς κορυφαίους καλλιτέχνες για να τιμήσουν τα παραδοσιακά τραγούδια της Ελλάδας, και ανάμεσά τους και ο πολύ καλός της φίλος, Μανώλης Κονταρός.

Η μαντινάδα που έκανε την οικοδέσποινα να κοκκινίσει

Ο δημοφιλής Κρητικός καλλιτέχνης βρέθηκε στο μουσικό σόου του Alpha και παρέα με το λαούτο του τίμησε την παράδοση της Κρήτης, χωρίς περιστροφές τη ρώτησε με μία μαντινάδα αν τελικά πρόκειται εκείνος να την παντρέψει με τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη, όπως ακούγεται εδώ και πολύ καιρό, μιας και είναι πολύ καλός φίλος του ζευγαριού.

«Είμαι λίγο στριμωγμένος. Αν σε ρωτήσω, όταν είμαστε μόνοι μας, μπορεί να μου ξεφύγεις γι΄αυτό θα σε ρωτήσω στον αέρα. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω για πες μου σε παρακαλώ τι απάντηση να δώσω».

Η οικοδέσποινα αιφνιδιάστηκε, κοκκίνησε και απάντησε με χιούμορ ότι μέχρι το τέλος της εκπομπής θα του έχει δώσει απάντηση!

Χόρευαν ξυπόλητοι με θέα θάλασσα - Η πιο τρυφερή φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με τον Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη πέρασαν το Πάσχα τους εκτός Αθηνών και παρέα με φίλους. Το ζευγάρι βρέθηκε στο όμορφο Πήλιο και έψησε με την Μαρία Καβογιάννη, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, την Μαρία Μπακοδήμου και πολλά άλλα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Βέβαια, πρωταγωνιστές ήταν οι ίδιοι! Η τραγουδίστρια μας έδειξε μερικές από τις όμορφες στιγμές που πέρασα με αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, μας απέδειξε και πόσο ερωτευμένη είναι με τον Βασίλη Μπισμπίκη! Μετά τις φωτογραφίες τους αγκαλιασμένοι να "λιώνουν" ο ένας για τον άλλον, έκανε ακόμη μια ανάρτηση.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες με την παρέα της, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε μια στην οποία χόρευαν ξυπόλητοι με τον ηθοποιό στον κήπο του σπιτιού που βρισκόντουσαν με θέα πίσω τους το πράσινο της φύσης και το γαλάζιο της θάλασσας.

Οι φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη