Χιλιάδες αντιδράσεις με την νέα φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή - Πρώτο θέμα συζήτησης

Απέσπασε τρελά likes και σχόλια σε μόλις λίγα λεπτά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χιλιάδες αντιδράσεις με την νέα φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή - Πρώτο θέμα συζήτησης

Πρώτο θέμα συζήτησης είναι τους τελευταίους μήνες η Δέσποινα Βανδή, τόσο για την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, όσο και τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση, με την ίδια να έχει αναλάβει την παρουσίαση του Chart Show.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μπορεί να μην έχει δοκιμαστεί πολλές στον ρόλο της παρουσιάστριας, ωστόσο της πηγαίνει πολύ, μιας και είναι αρκετά ευδιάθετη και αυθόρμητη, για αυτό και τα chart show σημειώνει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης κάθε Σάββατο.

Χθες το βράδυ 30/4, είδαμε ακόμα ένα νέο επεισόδιο, με την εμφάνισή της να είναι καθηλωτική, μιας και είχε επιλέξει να φορέσει ένα κολλητό στενό φόρεμα με στρας και με μερικά ιδιαίτερα κοψίματα στα πόδια.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, η ίδια απαθανατίστηκε και μοιράστηκε μια φωτογραφία της από εκείνη την βραδιά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Δέσποινα Βανδή απέσπασε μέσα σε μόλις λίγα λεπτά χιλιάδες likes και σχόλια.

Άκρως εντυπωσιακή η Δέσποινα Βανδή στο χθεσινό 31/4 Chart Show

Με μαγιό σε παραλία από τις διακοπές της με τον Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή βιώνει πολύ χαλαρές και ευχάριστες στιγμές παρέα με τον αγαπημένο τη Βασίλη Μπισμπική κάνοντας μια ξέγνοιαστη απόδραση το Πάσχα, παρέα με καλούς φίλους. Η τραγουδίστρια έχει ξεπεράσει κάθε αναστολή, που μπορεί να είχε στην αρχή της σχέσης του και πλέον οι κοινές αναρτήσεις στα social media, αποτελούν πολύ συχνό φαινόμενο.

Όσο βρίσκονται στο Πήλιο η σχέση αυτή δοκιμάζεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μιας και δεν είναι πάρα πολύ καιρό μαζί και όσο να ναι ακόμα ο ένας γνωρίζει πτυχές του άλλου. Δε ξέρουμε πόσο θα παραμείνουν στην περιοχή, το μόνο σίγουρο είναι πως απολαμβάνουν κάθε σημείο της, μιας και διαθέτει τόσο βουνό όσο και θάλασσα.

Το τελευταίο στόρυ μάλιστα της Βανδή κάνει φανερό πως για εκείνη έχει ανέβει για τα καλά η θερμοκρασία αφού πήγε σε μια παραλία το Πηλίου και πόζαρε στο πλάι δύο φίλων της.

Δέσποινα Βανδή στη θάλασσα