Chart Show: Η απίθανη ατάκα του Αρσενάκου στην Βανδή - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της

Επέλεξε το ιδανικό φόρεμα για την βραδιά αυτή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Chart Show: Η απίθανη ατάκα του Αρσενάκου στην Βανδή - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της

Και αυτό το Σάββατο 30/4 η παρουσιάστρια του Chart Show Δέσποινα Βανδή, έκλεψε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις, με την απίθανη εμφάνιση της με εξώπλατο φόρεμα. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια επέλεξε για αυτή τη βραδιά ένα αποκαλυπτικό φόρεμα (δείτε την εδώ με μαγιό στην παραλία ) σε στενή γραμμή με διακριτικό κόψιμό στο μπροστινό μέρος και φυσικά με την πλάτη να φαίνεται και τότε ο Γιώργος Αρσενάκος την τρόλαρε για τα καλά

Το κατάλληλο φόρεμα για βραδιά αφιερωμένη στην παράδοση...

Ο Γιώργος Αρσενάκος δε δίστασε να την τρολάρει λέγοντάς της, πως επέλεξε το ιδανικό φόρεμα για την βραδιά αυτή που είναι αφιερωμένη στην Ελληνική παραδοσιακή μουσική, μιας και θα παρουσιαστεί η λίστα με τα 30 πιο επιτυχημένα παραδοσιακά τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Δάκρυσε η Δέσποινα Βανδή με την ερμηνεία της η Βόσσου

Το βράδυ του Σαββάτου 2/4, η εκπομπή Chart Show με παρουσιάστρια την λαμπερή Δέσποινα Βανδή υποδέχτηκε το κοινό του με τραγούδια που σημάδεψαν τους ακροατές και έγιναν ανάρπαστα τη δεκαετία του 80.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια τότε Σοφία Βόσσου ερμήνευσε το "Για το καλό μου" του Γιάννη Μηλιώκα και η αλήθεια είναι πως ο τρόπος που το έκανε, πραγματικά έκανε τους πάντες να συγκινηθούν καθώς ήταν περισσότερο θεατρική η ερμηνεία της, σαν να ζούσε το τραγούδι και τους στίχους του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος όση ώρα τραγουδούσε η Σοφία έδειχνε να συμμετέχει με τον δικό του τρόπο στην ερμηνεία και αποθέωνε την άλλοτε σύντροφό του και πολύ αγαπημένο άνθρωπό του πάντα, ενώ όταν τελείωσε σηκώθηκε και την καταχειροκρότησε.

Όταν όμως ολοκλήρωσε την ερμηνεία της, η Δέσποινα Βανδή έτρεξε να την αγκαλιάσει δείχνοντας φανερά συγκινημένη αφού πραγματικά ήταν πολύ δυνατός ο τρόπος που απέδωσε τους στίχους στη σκηνή.