«Δεν σεβάστηκαν τα τρία μου παιδιά» - Ο Βαλάντης εξομολογήθηκε τι συνέβη μετά το Survivor 5

Όλα όσα ανέφερε ο τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν σεβάστηκαν τα τρία μου παιδιά» - Ο Βαλάντης εξομολογήθηκε τι συνέβη μετά το Survivor 5

Ο Βαλάντης βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 5/5 στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, Ανοιχτά, και συζήτησαν για την συμμετοχή του στο Survivor 5, για την οποία έχει μιλήσει αρκετές φορές έχοντας ρίξει πολλές ευθύνες στους συμπαίκτες του για την συμπεριφορά του. Παρόλα αυτά, για ακόμα μία φορά προσπάθησε να εξηγήσει τι είχε συμβεί και να δώσει την δική του αλήθεια πίσω από τις κάμερες του παιχνιδιού.

Ο γνωστός τραγουδιστής θεωρεί πως υπεύθυνος για τον τρόπο που τον αντιμετωπίζει ο κόσμος μετά την αποχώρησή του ήταν το μοντάζ που έκανε η παραγωγή. Καταλαβαίνει για ποιο λόγο φαινόταν τρομακτικός, αν και υπήρχαν πολλές στιγμές γέλιου ανάμεσα σε εκείνον και τα υπόλοιπα παιδιά που δεν έδειξαν.

Η αμοιβή που έλαβε, επίσης, θεωρεί ότι ήταν ικανοποιητική για όλα όσα πέρασε, η φήμη του όμως καταστράφηκε, κατά την άποψή του, και επηρεάστηκαν άμεσα και τα παιδιά του από αυτό.

Οι δηλώσεις του Βαλάντη για την συμμετοχή του στο Survivor 5

«Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor και το μετάνιωσα γιατί έπρεπε να ασχοληθώ παραπάνω με το πως είναι το παιχνίδι. Δεν έβλεπα τις ίντριγκες αλλά μόνο τα αγωνίσματα. Το μοντάζ ήταν απάνθρωπο. Όταν γύρισα και το είδα, ήταν δικαιολογημένο να βγαίνει ένα τέρας. Δεν είδα ούτε μια στιγμή γέλιου από το στόμα μου. Κάναμε και πλάκα», ανέφερε αρχικά ο ίδιος.

Και κατέληξε: «Αν τις έδειχναν, θα υπήρχε λίγη επιείκεια. Μόνο βλέπατε να φωνάζω και προσπαθώ τώρα εγώ να πείσω… Ήθελα να φύγω από την πρώτη εβδομάδα και τους έλεγα να με βγάζουν προτεινόμενο. Κατάλαβα από την αρχή ότι το κλίμα δεν είναι καλό. Για αυτό που τράβηξα δεν έβγαλα λεφτά. Έπαθα μεγάλη ζημιά στο όνομά μου και δεν σεβάστηκαν και τα τρία μου παιδιά».

Το δεύτερο εξώδικο του τραγουδιστή στον Λάγιο ''φουντώνει'' την κόντρα τους

H κόντρα ανάμεσα στον Βαλάντη και τον Γιώργο Λάγιο φαίνεται να μην έχει τελειωμό αφού εκτός από τα εξώδικα, που ανταλλάσσουν κάνουν και οι δύο κατά καιρούς δημόσιες δηλώσεις. Νέα καρφιά πέταξε από τη μεριά του ο Λάγιος το πρωί της Κυριακής 17/4 μέσα από το Open Weekend.

O ψυχοθεραπευτής - ψυχολόγος έκανε γνωστό πως ο τραγουδιστής του απέστειλε και ένα δεύτερο εξώδικο, με το οποίο του ζητούσε να προβεί οπωσδήποτε σε μια δημόσια συγγνώμη.

«Μου έστειλε δεύτερο εξώδικο ο Βαλάντης και μου έγραψε και πολύ ωραία πώς θέλει να ζητήσω συγγνώμη. Δηλαδή “ζητώ δημόσια συγγνώμη στον κύριο Βαλάντη…”, έκανε τη διατύπωση, έγραψε μια σελίδα. Είχε πολύ ενδιαφέρον. Το δεύτερο εξώδικο ήταν απλά μια υπενθύμιση, ότι “επειδή δεν έχεις απαντήσει, θα ήθελα να απαντήσεις και ζητήσεις δημόσια συγγνώμη” και έκανε tag και “Βόρεια Κορέα” νομίζω», είπε αρχικά ο Γιώργος Λάγιος.

Ο Γιώργος Λάγιος είπε επίσης: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε κάτι που δεν θεωρώ ότι έχει λογική. Αυτό που είδα, αυτό είπα. Και αυτά τα βλέπω κάθε μέρα. Δεν ήταν μια θεωρητική άποψη. Δεν προσέβαλα την αξιοπρέπεια ούτε τον ίδιο ως προσωπικότητα. Φαντάζομαι ότι θα πάμε στο δικαστήριο, περιμένω την αγωγή και τη μήνυση για να πάμε να απασχολήσουμε το δικαστήριο για έναν πάρα πολύ “σοβαρό” λόγο».