«Δεν μπορώ να πω σε εμένα stop όταν...» - Η σοκαριστική εξομολόγηση του Στέφανου Κορκολή

Τι συμβαίνει με την υγεία του μουσικοσυνθέτη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν μπορώ να πω σε εμένα stop όταν...» - Η σοκαριστική εξομολόγηση του Στέφανου Κορκολή

Βράδυ Πέμπτη χθες 5/5 και ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε τον Στέφανο Κορκολή, στο «Ενώπιος Ενωπίω». Ο μουσικοσυνθέτης συζήτησε με τον δημοσιογράφο και του εξομολογήθηκε όλα όσα συνέβησαν στην ζωή του και άφησαν κάποιο αποτύπωμα. Μίλησαν για τη σχέση με τον πατέρα του, τις συνεργασίες του με τους καλλιτέχνες του χώρου, αλλά και την περιπέτεια της υγείας του.

Πότε και γιατί παραμελεί την υγεία του ο Στέφανος Κορκολής;

Είναι γνωστό ότι ο μουσικοσυνθέτης έχει παλέψει για χρόνια με διάφορες μορφές του καρκίνου, που όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος «μία έρχεται, μία φεύγει».

«Περνάω ακόμα περιπέτειες με την υγεία μου. Σίγουρα όταν βρίσκομαι σε έξαρση έμπνευσης, δεν με προσέχω όσο θα όφειλα να με προσέχω. Αλλά από την άλλη έχω μπει σε ένα πρόγραμμα, που ξυπνάω νωρίς, δεν κοιμάμαι αργά, κάνω τη γυμναστική μου» είπε ο Στέφανος Κορκολής.

«Δηλαδή κάνω πράγματα ώστε να έρθει η ισορροπία εκεί που πρέπει. Στον εαυτό μου δεν μπορώ να πω εύκολα εδώ stop. Δηλαδή όταν έρχεται η έμπνευση, είναι καταλυτική» συμπλήρωσε ο Στέφανος Κορκολής.

Η πρώτη φορά που ο Στέφανος Κορκολής είχε μιλήσει για τον καρκίνο

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Στέφανος Κορκολής αποκάλυψε ότι είχε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του. «Ηταν ένας καρκίνος που βγαίνει σε πιο μεγάλες ηλικίες, είναι ένα είδος καρκίνου 100% ιάσιμος, έκανα τις θεραπείες μου -λίγο επώδυνες- αλλά το κυριότερο είναι ότι έκοψα το τσιγάρο γιατί το τσιγάρο μου δημιούργησε τον καρκίνο που είχα», είπε.

Ωστόσο, ο μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε ότι η ανακοίνωση της διάγνωσης ήταν ένα ισχυρό σοκ. «Τις πρώτες δύο μέρες έκλαψα, έκανα και εμετούς από τη σύσπαση των νεύρων, είναι σοκ», είπε και πρόσθεσε: «Οταν το έμαθα μου πέρασαν πάρα πολύ άσχημες σκέψεις. Αναθεωρείς πάρα πολλά πράγματα, γίνεσαι λίγο του εαυτού σου. Επικεντρώθηκα πάρα πολύ στην οικογένειά μου, γιατί το μεγαλύτερο σοκ το έπαθαν ο πατέρας μου και η μάνα μου».