«Με πήρε τηλέφωνο και...» - Η εξομολόγηση της Αννίτας Πάνια για την γνωριμία της με τον Νίκο Καρβέλα

Η παρουσιάστρια μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με πήρε τηλέφωνο και...» - Η εξομολόγηση της Αννίτας Πάνια για την γνωριμία της με τον Νίκο Καρβέλα

Το βράδυ της Πέμπτης 5/5 ο Τάσος Τρύφωνος, στην εκπομπή «Τετ α Τετ», υποδέχτηκε την Αννίτα Πάνια, η οποία έδωσε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ. Μίλησε για την καριέρα της στην ελληνική τηλεόραση αλλά και για την σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα - ο οποίος πρόσφατα έγινε πατέρας για τρίτη φορά.

Ο έρωτας του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια ξεκίνησε από ένα τηλεφώνημα

Η εκπομπή «Happy Day» αποφάσισε να σχολιάσει ένα απόσπασμα από τα λεγόμενα της παρουσιάστριας και συγκεκριμένα το σημείο που εξομολογήθηκε πως ο πρώην σύζυγός της, την πλησίασε.

«Με πήρε τηλέφωνο μια μέρα τηλέφωνο και μου λέει “γεια σου είμαι ο Καρβέλας. Σε γουστάρω, θέλω να βγούμε έξω. Μετά ερωτευτήκαμε πολύ» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά την τηλεοπτική της καριέρα η παρουσιάστρια σχολίασε: «Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι σκηνοθέτησα την καριέρα μου, ότι ονειρεύτηκα να είμαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Κοιτάω πίσω και βλέπω ότι έχουν περάσει γύρω στα 27 χρόνια κι αναρωτιέμαι πότε πέρασε ο χρόνος. Νομίζω ότι ήμουν μεγάλο ψώνιο, το γούσταρα αυτό που συνέβαινε. Δεν έφερα κάποιον με το ζόρι ούτε νιώθω ότι έκανα κάτι άσχημο σε κάποιον άνθρωπο».

Τι δουλειά έκανε πριν γίνει παρουσιάστρια η Αννίτα Πάνια

Η Αννίτα Πάνια, είναι μία από τις πιο ταλαντούχες παρουσιάστριες, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα 25 και πλέον χρόνια που βρίσκεται στην ελληνική τηλεόραση, σημειώνοντας αρκετές φορές υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ενώ, μία αποκάλυψη-«βόμβα» έγινε γνωστή για την Αννίτα Πάνια, την οποία και… τσάκωσαν στην πισίνα με πασίγνωστο άνδρα της πολιτικής, και όχι μόνο, σκηνής. Ωστόσο, πριν γίνει παρουσιάστρια η Αννίτα Πάνια ακολουθούσε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, ήταν καθηγήτρια γαλλικών.

Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή της μέσω του Όμηρου Ευστρατιάδη, ο οποίος την ανακάλυψε μετά από μια γνωριμία της μέσα από μία παρέα.

Ο Όμηρος την πρότεινε να κάνουν μία εκπομπή μαζί.

"Ξύπνησα μία μέρα και λέω εγώ πρέπει να το κάνω αυτό μου αρέσει", είχε αποκαλύψει η Αννίτα Πάνια σε μία σπάνια συνέντευξή της στη Ναταλία Γερμανού.

ε δεύτερη