Ευχάριστα νέα για τον Τάσο Τρύφωνος - Η αποκάλυψη για το μέλλον του «Αδύναμου Κρίκου»

Τι θα γίνει με την εκπομπή;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για τον Τάσο Τρύφωνος - Η αποκάλυψη για το μέλλον του «Αδύναμου Κρίκου»

Οι υποψίες που είχαμε ότι το κανάλι του Φαλήρου δεν είναι ευχαριστημένο με τα νούμερα τηλεθέασης του «Αδύναμου Κρίκου» επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο Τάσος Τρύφωνος παίρνει την εκπομπή του και οδηγείται μερικά χιλιόμετρα μακριά σε ένα άλλο κανάλι.

Η αποκάλυψη του Τάσου Τρύφωνος για το μέλλον του «Αδύναμου Κρίκου»

Και μπορεί να είναι πολλοί οι μνηστήρες που θέλουν να αποκτήσουν τη συγκεκριμένη εκπομπή, ωστόσο ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως είναι πολύ κοντά στο να κλείσει την επόμενη του τηλεοπτική σεζόν.

«Ο Αδύναμος Κρίκος, απ’ ότι ξέρω, γιατί τις διαπραγματεύσεις τις κάνει η εταιρεία παραγωγής, δεν θα συνεχίσει για τέταρτη χρονιά στον ΣΚΑΙ. Απ’ ότι ξέρω είναι πολύ κοντά στο να κλείσει σε ένα άλλο κανάλι, νομίζω ότι είναι δύο κανάλια που συζητάνε. Και τα δύο κανάλια θέλουν να το συνεχίσουν μαζί μου τον Κρίκο.

Εντάξει, μετά από τρία χρόνια, το να ολοκληρώνεται ένας κύκλος σε ένα κανάλι και να αρχίζει σε ένα άλλο, δεν είναι κακό. Αν δείτε και άλλες εκπομπές, απ’ ότι είδα, δεν συνεχίζουν. Προφανώς θέλουν να κάνουν μια ανανέωση», είπε αρχικά ο Τάσος Τρύφωνος.

Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως παραλίγο να τον δούμε στην θέση της Μαρίας Μπεκατώρου. «Είχα σχεδόν συμφωνήσει να κάνω το “The Chase” στο Mega, αλλά δεν έκατσε το timing».

Βυθισμένος στο πένθος ο Τάσος Τρύφωνος

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο αγαπημένος παρουσιαστής, Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως έφυγε από τη ζωή μία καλή του φίλη και συνεργάτιδα.

Ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έζησε μία περιπέτεια με τον κορωνοϊό, αποχαιρέτησε τη φίλη του με ένα εξαιρετικά συγκινητικό κείμενο.

«Σήμερα δυστυχώς έφυγε από τη ζωή μια πολύτιμη συνεργάτης μου τα τελευταία χρόνια στον «κρίκο» και στο THE CHASE. Ένας υπέροχος, δημιουργικός άνθρωπος με απίστευτη ενέργεια και αγάπη για τη ζωή. «Αντζηηη μου…» – όπως σε φώναζα – δεν περίμενα να φύγεις τόσο γρήγορα. Ζήτησες να με δεις πριν λίγες μέρες και ήρθα προχθές στην «Αροδαφνούσα».

Ευτυχώς γιατί αλλιώς θα είχα ενοχές ότι δεν σε πρόλαβα. Φεύγοντας σου είπα «θα ξανάρθω…». Ήξερα, όμως, μέσα μου ότι μάλλον ήταν η τελευταία φορά που σε έβλεπα. Σήμερα το πρωί «έφυγες» ελπίζω γαλήνια χωρίς τους αφόρητους πόνους που προκαλεί ο καρκίνος. Θα μας λείψουν η δημιουργικότητα σου, τα απίθανα φαγητά σου, το γέλιο σου και η θέληση για ζωή.

Κουράγιο στον Χρήστο, στον γιο σας Στέφανο, στον πατέρα και τις αδελφές σου που σε λάτρευαν. Το επεισόδιο του Σαββάτου θα είναι αφιερωμένο στην Αγάθη μας με ειδική κάρτα «εις μνήμη»…», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Τάσος Τρύφωνος πένθος