Πασίγνωστη ηθοποιός - Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του Χρήστου Λούλη

Η υπέροχη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πασίγνωστη ηθοποιός - Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του Χρήστου Λούλη

Ο Χρήστος Λούλης έκανε μία πολύ γκράντε επιστροφή στα τηλεοπτικά δρώμενα με τη σειρά «Ψέματα», η οποία έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης (5/5) στον ALPHA, ξετρελαίνοντας το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τι τηλεθέαση σημείωσε).

Ο έμπειρος ηθοποιός, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα οικονομικής επιστήμης, αλλά εγκατέλειψε τη σχολή για να σπουδάσει υποκριτική στο Ελληνικό Θέατρο Τεχνών στα 20 του, απ' όπου αποφοίτησε το 1999. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Η σύζυγος του Χρήστου Λούλη

Το 2008, και συγκεκριμένα στις 29 Σεπτεμβρίου, ο Χρήστος Λούλης παντρεύτηκε με την αγαπημένη του, επίσης ηθοποιό, Έμιλυ Κολιανδρή.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, τη Σμαράγδα και τον Αλέξανδρο, ενώ κατά κύριο λόγο επιλέγουν να κρατάνε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η εξομολόγηση της Έμιλυς Κολιανδρή για τον σύζυγό της

Η Έμιλυ Κολιανδρή, η σύζυγος του Χρήστου Λούλη, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 22/2, στην εκπομπή Κυψέλη, της ΕΡΤ. Η ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα και φυσικά αναφέρθηκε στον σύζυγό της, ενώ, μάλιστα, σχολίασε το περιστατικό που του είχε συμβεί όταν ο ίδιος βρέθηκε στην Κυψέλη, όταν πνίγηκε και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

«Ναι ο κακομοίρης, του έτυχε αυτό. Αυτός είναι ένας εφιάλτης, ότι μπορεί να είσαι σε μια παράσταση ή κάτι ζωντανό μπορεί να σε πιάσει κάτι που δε μπορείς να το ελέγξεις. Τον είχε πιάσει μεγάλος βήχας τον καημένο. Δύσκολο πολύ. Βέβαια, γελάσαμε πολύ αυτοί που το είδαμε. Εσείς βέβαια περάσατε πιο δύσκολα που το ζούσατε, όταν πεθαίνει κάποιος δίπλα σου είναι δύσκολο» είπε χαρακτηριστικά η Έμιλυ Κολιανδρή