«Η ίδια η κοινωνία μου λέει...» - Η Έλενα Αθανασοπούλου ξεσπά για τα επικριτικά σχόλια που δέχεται

Σχολιάζουν την εμφάνισή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Η ίδια η κοινωνία μου λέει...» - Η Έλενα Αθανασοπούλου ξεσπά για τα επικριτικά σχόλια που δέχεται

Η Έλενα Αθανασοπούλου έχει απασχολήσει το κοινό τις τελευταίες ημέρες ύστερα από την δημόσια καταγγελία της στον Κώστα Κωστόπουλο, σκηνοθέτη του Σασμού, για βιασμό 12 χρόνια πριν. Ακούγοντας όλα όσα δήλωσε για τον ίδιο η ηθοποιός, πολλοί ήταν αυτοί που στάθηκαν απέναντί της και πήραν το μέρος του σκηνοθέτη, μία εκ των οποίων είναι και η Βάσια Παναγοπούλου.

Τα μηνύματα επιδοκιμασίας που δέχθηκε ήταν επίσης πολλά, ενώ δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που πέραν του γεγονότος αυτού, στάθηκαν περισσότερο στην εμφάνισή της και άφησαν πικρόχολα σχόλια. Έτσι, δεν άργησε το ξέσπασμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Το ξέσπασμα της Έλενας Αθανασοπούλου

«Η ίδια η κοινωνία μου λέει γιατί τώρα; Ενώ φωνάζει και μου λέει βγείτε και μιλήστε θύματα. Και η ίδια η κοινωνία με καταδικάζει επειδή έχω και χαρούμενες στιγμές και έχω την εμφάνιση που έχω. Άντε βγάλε άκρη! Εγώ οφείλω πάντως να σας πω ότι τον αγαπώ τον εαυτό μου και τα έχω πολύ καλά μαζί του. Καλό σας βράδυ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η πραγματική ηλικία, η καταγωγή και οι σειρές που συμμετείχε η ηθοποιός που κατήγγειλε τον σκηνοθέτη

Πριν από λίγες μέρες, η Έλενα Αθανασοπούλου προστέθηκε στη λίστα των ηθοποιών που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά για μία άσχημη στιγμή που βίωσαν.

Η Έλενα Αθανασοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Μετά το Λύκειο φοίτησε στη Σχολή Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1 για να συνεχίσει με σπουδές υποκριτικής στη δραματική σχολή «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου, από το 2006 έως το 2009. Παράλληλα συμμετείχε και σε σεμινάρια θεατρικού παιχνιδιού.

Την τελευταία δεκαετία έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, παίζοντας μικρούς, guest ρόλους, Η παρθενική της εμφάνιση στην τηλεόραση έγινε το 2008 στη σειρά του MEGA «Όλα στον αέρα». Την ίδια χρονιά έκανε ένα πέρασμα και από τη σειρά «Μια στιγμή Δυο Ζωές» του Δημήτρη Αρβανίτη αλλά και από το «Γ4» που προβλήθηκε από τον Alpha.

Ακολούθησε, το 2009, η συμμετοχή της στην επιτυχημένη δραματική σειρά του Mega «Χαρά Αγνοείται» ενώ το 2010 εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της δημοφιλούς κωμικής σειράς «Πολυκατοικία», σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου που προβλήθηκε από το ίδιο κανάλι. Επιπλέον, είχε και μία συμμετοχή, το 2012, στην τηλεοπτική σειρά του Στράτου Μαρκίδη «Είναι Στιγμές» που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1.

Όσον αφορά στο θέατρο έχει λάβει μέρος κυρίως σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις μεταξύ των οποίων και οι «Πινόκιο», «Ο Μαγικός Κόσμος της Παραμυθούπολης» ενώ το 2012 έπαιξε στο Θέατρο Ημέρας, στην παράσταση «Η καλή η κακή και η άσχημη». Η δε κινημαΤογραφική της εμπειρία περιορίζεται στην συμμετοχή της στην ταινία μικρού μήκους της Ε. Φωτοπουλου με τίτλο «Επικίνδυνη» που βγήκε το 2010.

Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε χιουμοριστικά βίντεο που ανεβάζουν ομάδες ηθοποιών στο You Tube.

H Έλενα Αθανασοπούλου έχει μια διαρκή και σταθερή παρουσία στα social media, ιδιαιτέρως στο Instagram όπου ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες της από ταξίδια αλλά και νυχτερινά κέντρα όπου διασκεδάζει κατά καιρούς με την παρέα της.