Καμουφλαρισμένος με γυαλιά ηλίου - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Κιμούλη μετά την καταγγελία της Δούκα

Στα στενά της Μυκόνου...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Καμουφλαρισμένος με γυαλιά ηλίου - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Κιμούλη μετά την καταγγελία της Δούκα

Το όνομα του Γιώργου Κιμούλη έχει αποτελέσει πηγή πολλών σχολίων τον τελευταίο και παραπάνω χρόνο μετά την πρώτη καταγγελία, που έκανε για το πρόσωπο του η Ζέτα Δούκα. Ο ίδιος στην αρχής της καταγγελίας αποφάσισε να πάρει θέση στη συνέχεια όμως την υπόθεση ανέλαβε ο δικηγόρος του και νέα για το ζήτημα είχαμε μόνο από αυτόν.

Έναν μήνα μετά την ανακοίνωση του ΣΕΗ για την θέση του στο σωματείο, τον είδαμε στην πρώτη δημόσια εμφάνιση στη Μύκονο. Ο ηθοποιός χωρίς να θέλει να τραβήξει τα βλέμματα, απαθανατίστηκε από το Mykonos live.tv με μάσκα, καπέλο και γυαλιά ηλίου.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Γιώργου Κιμούλη μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα

Η πιο πρόσφατη είδηση για το πρόσωπο του Κιμούλη

Μετά τα νέα για την οριστική διαγραφή του Γιώργου Κιμούλη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ο δικηγόρος του Βασίλης Καπερνάρος αποφάσισε να μιλήσει στην κάμερα του Πρωινού και να τοποθετηθεί για αυτή την κίνηση. Μάλιστα ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε ότι εκείνος και ο εντολέας του δεν έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε ένα παιχνίδι «ψευδοεντυπώσεων», αλλά δε θα αφήσουν και τίποτα να πέσει κάτω.

«Αυτό το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΗ για να εκλεγεί προσήλθαν και ψήφισαν 1500 άτομα από όλη την Ελλάδα. Από την Αθήνα 1305. Από τους 1305 ηθοποιούς που δήλωσαν ότι είναι κάτοικοι Αθηνών, εναντίον του κυρίου Κιμούλη ψήφισαν 153. Διάβασα μια πληροφορία μιας κυρίας που μιλάει για υπερηφάνεια. Αν το θεωρούν αυτό υπερηφάνεια τους τη χαρίζω προσωπικά.

Πρέπει όμως να συσκεφθούν αν αυτές οι ενέργειες, έτσι όπως παρουσιάζονται και εκτελούνται κάποιες σκοπιμότητας μόνο τους εκθέτει. Αυτή είναι μια προσωπική άποψη, αλλά πρέπει να γνωρίζουν ότι από εδώ και στο εξής δε θα μείνουμε με χέρια ανοιχτά. Μίλησα εχθές για πολύ λίγο με τον κύριο Κιμούλη.

Περιμέναμε αυτή την εξέλιξη, διότι είδαμε τι έγινε και με το Πειθαρχικό. Αυτά όλα τα συμπεριλάβαμε στις αγωγές μας και τα καταθέσαμε τυπικά και ενώπιον της Δικαιοσύνης. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Δε θα ψευδοεντυπωσιάζουμε, ούτε θα λέμε απόψεις, ούτε θα βγάζουμε συναισθήματα. Θα εκτελούμε αυτό που επιτάσσει ο νόμος και η λογικά. Δε θα αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω.,, Κάνουν ότι μπορούν στο ΣΕΗ για να αδικούν τους εαυτούς τους» είπε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος.