Φανερά αδυνατισμένος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Σοκάρει η νέα του εικόνα

Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φανερά αδυνατισμένος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Σοκάρει η νέα του εικόνα

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει καταφέρει να εξαφανίσει από πάνω του 46 ολόκληρα κιλά και πλέον έχει γίνει αγνώριστος. Μάλιστα, υπάρχει και φωτογραφία απόδειξη για την μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, μπορεί να κρατάει την ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στα social media, μοιράζεται αρκετές αναρτήσεις.

Το τελευταίο διάστημα ήταν αποτραβηγμένος από τη δημοσιότητα καθώς όπως είχε πει είχε πάρει πολλά κιλά, με αποτέλεσμα να κάνει χειρουργείο. «Έχω αποτραβηχτεί λίγο τον τελευταίο χρόνο για να έχω την πνευματική μου ηρεμία. Βγαίνω σε παραστάσεις, στο γήπεδο, με φίλους. Έκανα χειρουργείο γιατί είχα παχύνει πάρα πολύ, γι’ αυτό είχα εξαφανιστεί. Έχω χάσει 46 κιλά, αλλά έχω να χάσω άλλα 12. Ήταν λίγο δύσκολο κι επικίνδυνο. Όλο το καλοκαίρι ήμουν λίγο κάπως… Τώρα έχω αναρρώσει πλήρως», είχε αποκαλύψει.

Απόδειξη για τα κιλά που έχει χάσει είναι μια φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook, όπου είναι αγνώριστος. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είχε πάει στα γραφεία του Ολυμπιακού, με αφορμή την πρόκρισή του στους final 4.

«Η χθεσινή ημέρα με βρήκε στα γραφεία του Ολυμπιακού. Η ποδοσφαιρική ομάδα κατέκτησε το 47ο πρωτάθλημα στην ιστορία της, και η ομάδα του Μπάσκετ, προκρίθηκε στο final 4 . Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με καλούς μου φίλους, και φυσικά να δώσω συγχαρητήρια», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Μάλιστα, πολλά είναι τα σχόλια από κάτω στα οποία βλέπουμε να τον συγχαίρουν που κατάφερε να χάσει τόσα πολλά κιλά.

Αγνώριστος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μετά την απώλεια κιλών

Η χθεσινή ημέρα με βρήκε στα γραφεία του Ολυμπιακού. Η ποδοσφαιρική ομάδα κατέκτησε το 47ο πρωτάθλημα στην ιστορία της, ...

Posted by John Papamichail on Friday, May 6, 2022

Φωτογραφία του Γιάννη Παπαμιχαήλ με μαγιό

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα και έχει αποσπάσει αμέτρητα θετικά σχόλια για την αλλαγή που κατάφερε να πραγματοποιήσει. Η αλήθεια είναι πως αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας λόγω της παχυσαρκίας, πράγμα που τον ανάγκασε να πιεστεί και να καταφέρει, όμως, επιτυχώς να τα ξεπεράσει όλα.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δημοσίευσε μία φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook που είναι φουλ ανανεωμένος και σχολίασε: «Όσο είναι ακόμα καλός ο καιρός, πάμε παραλία. Να ξεχάσουμε λίγο κοροναιους, και λοιπά προβλήματα ...»!

Γιάννης Παπαμιχαήλ λεζάντα