Γιάννης Παπαμιχαήλ: Εξαφάνισε από πάνω του 46 κιλά και είναι αγνώριστος - Φωτογραφία απόδειξη

Απίστευτη αλλαγή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Παπαμιχαήλ: Εξαφάνισε από πάνω του 46 κιλά και είναι αγνώριστος - Φωτογραφία απόδειξη

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, εξαφάνισε από πάνω του 46 ολόκληρα κιλά και πλέον έχει γίνει εμφανισιακά αγνώριστος. Μάλιστα, υπάρχει και φωτογραφία απόδειξη για την μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, μπορεί να κρατάει την ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, μοιράζεται αρκετές αναρτήσεις.

Το τελευταίο διάστημα ήταν αποτραβηγμένος από τη δημοσιότητα καθώς όπως είχε πει είχε πάρει πολλά κιλά, με αποτέλεσμα να κάνει χειρουργείο.

«Έχω αποτραβηχτεί λίγο τον τελευταίο χρόνο για να έχω την πνευματική μου ηρεμία. Βγαίνω σε παραστάσεις, στο γήπεδο, με φίλους. Έκανα χειρουργείο γιατί είχα παχύνει πάρα πολύ, γι’ αυτό είχα εξαφανιστεί. Έχω χάσει 46 κιλά, αλλά έχω να χάσω άλλα 12. Ήταν λίγο δύσκολο κι επικίνδυνο. Όλο το καλοκαίρι ήμουν λίγο κάπως… Τώρα έχω αναρρώσει πλήρως», είχε αποκαλύψει.

Απόδειξη για τα κιλά που έχει χάσει είναι μια φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, όπου είναι αγνώριστος. Δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε για ένα θάνατο που τον «τσάκισε».

Γιάννης Παπαμιχαήλ απώλεια κιλών

Με μάσκα και την σύντροφό του δίπλα ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Τρομερά αδυνατισμένος σε σπάνια εμφάνισή του

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, έκανε μια σπάνια εμφάνιση έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του, Γρηγορία Αυγερινοπούλου. Τρομερά ανανεωμένος και αδυνατισμένος τηρώντας τα μέτρα είχε στο χέρι του μια μάσκα.

Φωτογραφήθηκε μαζί με την σύντροφό του και ήταν πολύ ευγενικός και ομιλητικός με όλους όσους τον πλησίασαν.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr παρακάτω:

Γιάννης Παπαμιχαήλ

Γιάννης Παπαμιχαήλ γιος Βουγιουκλάκη

Γιάννης Παπαμιχαήλ αδυνατισμένος

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό είχα κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξοργισμένος, αποκαλύπτοντας κάτι που κανείς δεν γνώριζε.