Χάζευαν όλοι το αποκαλυπτικό της φόρεμα - Στιγμές ευτυχίας για την Μπόμπα και τον Τανιμανίδη

Η έκπληξη που έκανε για πάρτη του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χάζευαν όλοι το αποκαλυπτικό της φόρεμα - Στιγμές ευτυχίας για την Μπόμπα και τον Τανιμανίδη

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και συχνά βλέπουμε μέσα από αναρτήσεις τους στα social media ευτυχισμένες στιγμές τους ειδικά μετά τον ερχομό των διδύμων στη ζωή τους. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα ο παρουσιαστής είχε τα γενέθλια του αλλά δεν κατάφερε να τα γιορτάσει με τα κορίτσια του.

Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον ανάγκασαν να γιορτάσει μόνος του, όμως επειδή η Χριστίνα ξέρει να ομορφαίνει τη ζωή του, κανόνισε ένα τέλειο πάρτι έκπληξη για εκείνον, με αγαπημένους φίλους. Από τις φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν στο instagram είδαμε πόσο λαμπεροί ήταν και οι δύο, περνώντας χαλαρές στιγμές χωρίς τα μωρά, παραβλέποντας για άλλη μια φορά τα πικρόχολα σχόλια.

Το εντυπωσιακό πάρτι για τα γενέθλια του Σάκη Τανιμανίδη

«Surpriiise…!!! Μπορεί λιιιιιίγο να αργήσαμε γιατί έλειπες την ημέρα των γενεθλίων σου… αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ! Χρόνια πολλά @sakiswp. We love you!»,έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Ετοιμάζουν βαφτίσια για τα δίδυμα ο Σάκης και η Χριστίνα

Ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz φαίνεται πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του. Ο λόγος για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, οι οποίοι ύστερα από την απόκτηση των διδύμων τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, πριν ακόμη κλείσουν χρόνο, ανακοινώθηκε στο Happy Day πως τα δύο κορίτσια είναι έτοιμα να βαφτιστούν.

Στο ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, που παρουσιάστηκε την Παρασκευή 6/5 στον αέρα της εκπομπής, η Αριάνα και η Φιλίππα θα βαφτιστούν τον Σεπτέμβριο και η τοποθεσία θα είναι, φυσικά, η Μύκονος. Στις συζητήσεις των γονιών υπήρχαν και άλλα δύο νησιά, παρόλα αυτά για δικούς τους λόγους αποκλείστηκαν, αν και κανείς δεν πρέπει να παραπονιέται για την επιλογή που απέμεινε. Βέβαια, τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.

Νονοί των δύο κοριτσιών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα είναι η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης, δύο αγαπημένη φίλοι του παρουσιαστή και της συζύγου του.