Δεν το γνώριζε κανείς: "Τη μεγάλη βδομάδα..." - Η αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά στην κάμερα της Super Κατερίνας

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν το γνώριζε κανείς:

Την Βίκυ Καγιά εντόπισε η κάμερα της Super Κατερίνας στους δρόμους της Αθήνας και άδραξε την ευκαιρία να μάθει λίγα παραπάνω πράγματα για το μοντέλο. Πέρα από την απάντηση που έδωσε για το ποιος αποφασίζει για το GNTM, αποκάλυψε ότι οι διακοπές του Πάσχα δεν ήταν το ίδιο ευχάριστες για εκείνη.

Η ταλαιπωρία της Βίκυς Καγιά εξαιτίας του κορωνοϊού

Ο λόγος είναι πως νόσησε με κορωνοϊό και, μάλιστα, ταλαιπωρήθηκε αρκετά, καθώς τα συμπτώματα που είχε ήταν ένας πολύ έντονος πονοκέφαλος και πολύ μπούκωμα. Δεν αποκάλυψε εάν νόσησαν και ο σύζυγος ή τα παιδιά της, παρόλα αυτά είναι καλά, το έχει ξεπεράσει και είναι έτοιμη για το νέο της βήμα στην τηλεόραση και όχι μόνο.

«Πέρασα κορωνοϊό την μεγάλη εβδομάδα, πέρασα υπέροχα. Είχα φρικτό πονοκέφαλο και πάρα πολύ μπούκωμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Το μοντέλο φωτογραφίζεται με αποκαλυπτικό μαγιό σε ξενοδοχείο - Οι περίεργες πόζες που συζητήθηκαν

H Bίκυ Καγιά αποτελεί μια από τις πιο γνωστές γυναίκες στο χώρο του modeling και αυτό αποδεικνύεται από την μακρά καριέρα που έχει χαράξει σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η καριέρα της δεν έχει βρει ακόμα την καμπή της, παρά την όμορφη οικογένεια που έχει φτιάξει και τις υποχρεώσεις, που δημιουργούν τα δύο της παιδάκια.

Με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποδεικνύει για άλλη μια φορά το πόσο μάχιμη παραμένει στα 43 της αλλά και το πόσο καλλίγραμμο σώμα έχει. Πρόκειται για μια φωτογράφιση με μαγιό, της οποίας οι ανάγκες έφεραν την Καγιά να ποζάρει στην πισίνα ενός ξενοδοχείου. Οι αναλογίες της, όπως βλέπουν όλοι, είναι ζηλευτές, αφού έχει βρει το διατροφικό μυστικό να κρατιέται σε τόσο καλή φόρμα.