«Ένα λουλούδι για όλες τις...» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Τζένης Θεωνά με τον γιο της

Περνάει έμμεσα το μήνυμά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ένα λουλούδι για όλες τις...» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Τζένης Θεωνά με τον γιο της

Η Τζένη Θεωνά είναι μία αφοσιωμένη μανούλα, που συχνά μέσα από τα social media μοιράζεται τις δραστηρίοτητες που κάνει με τον γιο της, που είναι και η μεγαλύτερη προτεραιότητα στη ζωή της. Αυτή τη φορά επισκέφθηκαν μαζί ένα από τα κοντινά πάρκα στην γειτονιά τους και η ηθοποιός απαθανάτισε τον Αρίωνα την στιγμή που μάζευε λουλούδια.

Ο μικρός μας φίλος, ο οποίος δεν θα βαφτιστεί σύντομα, έκοψε μία παπαρούνα και η η Θεωνά θέλησε να στείλει ένα μήνυμα μέσα από αυτή την ανάρτηση χωρίς να αναφέρει πολλά πολλά. Ο Αρίωνας είναι ήδη ένα ευαίσθητο παιδί και αυτό δίνει μεγάλη χαρά σε μία μητέρα που θέλει να προσφέρει τα καλύτερα στο παιδί της και να το μάθει να συμπεριφέρεται υπεύθυνα προς τους ανθρώπους και προς την φύση.

Η ανάρτηση της Τζένης Θεωνά με τον γιο της

«Ένα λουλούδι για όλες τις μανούλες και τα ευαίσθητα αγόρια τους. Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε…», έγραψε η ίδια.

Ο γιος της Τζένης Θεωνά

«Αισθάνομαι ευθύνη ως μαμά που μεγαλώνει ένα αγόρι σε μία τέτοια εποχή»

Η Τζένη Θεωνά είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς από τα social media καθώς της αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στον αγαπημένο της γιο - Δείτε επίσης εδώ την τρυφερή ανάρτηση με τον γιο της

Έτσι λοιπόν, βρήκε την αφορμή να δημοσιεύσει μια ανάρτηση με τον μικρό Αρίωνα και να στείλει το δικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους ως μητέρα, γυναίκα και άνθρωπος. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την ανάρτησή της έγραψε χαρακτηριστικά: «Μια μέρα στην παιδική χαρά κατεβαίνοντας με φόρα την τσουλήθρα προσγειώθηκε δίπλα σ' ένα μικρότερο κοριτσάκι.

Τρόμαξα κι επανέλαβα δυο τρεις φορές "Θέλω να προσέχεις πάντα το κοριτσάκι." Το σκέφτηκα για μια στιγμή και στην επόμενη θριαμβευτική κάθοδο διατύπωσα πιο προσεκτικά: "Θα ήθελα να προσέχεις το κοριτσάκι και τον εαυτό σου." Ο σεβασμός σκέφτομαι είναι διπλής κατεύθυνσης.

Σέβομαι τους άλλους όπως θα ήθελα να με σέβονται, σέβομαι τον εαυτό μου δείχνοντας σεβασμό στους άλλους. Αισθάνομαι ευθύνη ως μαμά που μεγαλώνει ένα αγόρι σε μία τέτοια εποχή. Πώς καλλιεργούνται έννοιες όπως ο αυτο-σεβασμός, η ειλικρινής ισότητα, τα όρια σε αυτές τις ηλικίες; Δεν υπάρχουν εύκολες απαντήσεις. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο. Αλλά νιώθω πως έχουμε πια την διάθεση να το επιδιώξουμε συνειδητά»

Η ανάρτηση της Τζένης Θεωνά