"Έλιωσε" το instagram - Η τρυφερή ανάρτηση της Γερμανού με τον γιο του Πέτρου Ίμβριου

Ό,τι πιο γλυκό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Ναταλία Γερμανού είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να μοιράζεται μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την προσωπικότητά της. Μάλιστα, την γνωστή παρουσιάστρια την βλέπουμε ζωντανά κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την συχνότητα του ALPHA με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» όπου έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει ένα άκρως τρυφερό insta story όπου όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω χορεύει μαζί με τον γιο του Πέτρου Ίμβριου και την αγαπημένη του (δείτε εδώ ποια είναι).

Οι δυο τους φαίνεται πως μετά από το διαζύγιό τους το οποίο μετράει και αρκετά χρόνια, έχουν κρατήσει πολύ καλές σχέσεις. Μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της έγραψε χαρακτηριστικά: Απόψε γνώρισα το πιο ροκ και γλυκό μωρό του κόσμου τον γιο του.

Η τρυφερή ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού

Ναταλία Γερμανού: Συγκινεί το μήνυμα που έστειλε στον Πέτρο Ίμβριο για τον θάνατο του πατέρα του

Οι τελευταίες ημέρες είναι αρκετά δύσκολες για τον Πέτρο Ίμβριο καθώς έχασε τον πολυαγαπημένο του πατέρα. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού λίγες ώρες αργότερα θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στον πρώην σύζυγό της καθώς αποχαιρέτησε τον πατέρα του τραγουδιστή με ένα συγκινητικό μήνυμα στο προσωπικό της λογαριασμό.

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού

«Καλό ταξίδι “μπαμπά” υπέροχε, περήφανε, θα σε θυμάμαι τα καλοκαίρια στη Σαμοθράκη να μου τραγουδάς. Πέτρο μου θα σε καμαρώνει…».

Ανάρτηση Ναταλίας Γερμανού