Σούσουρο με την τρυφερή ανάρτηση της Φαίης Σκορδά - «Σε αγαπώ γιατί με...»

Το δώρο του γιου της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σούσουρο με την τρυφερή ανάρτηση της Φαίης Σκορδά - «Σε αγαπώ γιατί με...»

Με αφορμή την γιορτή της μητέρας όπου πλησιάζει σιγά σιγά τα περισσότερα παιδιά στο σχολείο ετοίμασαν κάποια μικρά δωράκια για τις μαμάδες τους. Ανάμεσά τους λοιπόν ήταν και η Φαίη Σκορδά καθώς έχει αποκτήσει δυο γιους με τον Γιώργο Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια άκρως τρυφερή φωτογραφία στην οποία απεικονίζει μια κόκκινη κάρτα σε σχήμα καρδιάς η οποία στο εσωτερικό της έκρυβε ένα πολύ γλυκό και τρυφερό μήνυμα.

Ένας από τους δυο γιους της της είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Μαμά σ΄ αγαπώ γιατί με αγαπάς». Μάλιστα, δεν ήταν η μόνη που αποφάσισε να μοιραστεί τα δωράκια που της έκαναν τα παιδάκια της (δείτε εδώ ποια είναι).

Η τρυφερή ανάρτηση της Φαίης Σκορδά

Σε πελάγη ευτυχίας η Σκορδά με τα γενέθλια του γιου της - Η εντυπωσιακή τούρτα με τη φωτογραφία του

Η Φαίη Σκορδά είναι μια πολύ τρυφερή μανούλα, η οποία αποδεικνύει συνεχώς πόσο πολύ αγαπάει τα παιδιά της και πως προσπαθεί παρά τις πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις να είναι πάντα δίπλα τους. Άλλωστε μέσα από την εκπομπή συχνά τη βλέπουμε να συγκινείται γενικότερα, όταν τα θέματα αφορούν σε μικρά παιδιά.

Ευχάριστη ήταν λοιπόν η Μεγάλη Τρίτη 19/4 για την παρουσιάστρια μιας και ο μεγάλος της γιος, Γιάννης είχε τα γενέθλια του και αυτό έγινε ευρέως γνωστό μέσα από μια πολύ τρυφερή ανάρτηση, που έκανε η Φαίη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram.

Την ίδια μέρα, αργά το απόγευμα φρόντισε να κοινοποιήσει και την τούρτα του 11χρονου πλέον παιδιού, η οποία έγραφε πάνω τις ευχές, καθώς ήταν φτιαγμένη από μια φωτογραφία με το αγαπημένο άθλημα του μικρού, το polo.

Η Φαίη Σκορδά μας δείχνει την τούρτα γενεθλίων του γιου της

«Χρόνια πολλά Γιάννη», έγραψε η Φαίη Σκορδά.

Η τούρτα του γιου της Φαίης Σκορδά