Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθάργια: Δεκάδες αντιδράσεις στην πρώτη ανάρτηση μετά από τον λαμπερό τους γάμο

«Αυτά από εμάς…. Και στα δικά σας!»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθάργια: Δεκάδες αντιδράσεις στην πρώτη ανάρτηση μετά από τον λαμπερό τους γάμο

Το απόγευμα της Παρασκευής 6/5 ο Γιώργος Μαυρίδης μαζί με την αγαπημένη του, Κρίστη Καθάργια αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους καθώς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, ο οποίος τελέστηκε στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης με κουμπάρο τον Γιώργο Κατσινόπουλο. (δείτε εδώ κάποια πλάνα από τον γάμο)

Όπως είναι λογικό το ερωτευμένο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς μετά από δυο χρόνια παντρεύτηκαν. Έτσι ο γνωστός tatoo artist θέλησε να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram κάποιες φωτογραφίες από αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω φωτογραφίες στο πλευρό του ζευγαριού ήταν και ο γιος της ψυχολόγου αλλά και το σκυλάκι τους που είχαν ντύσει στα λευκά. Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτά από εμάς…. Και στα δικα σας!».

Η ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη από το γάμο του με την Κρίστη Καθάργια

Ποζάρει με την σύντροφό του και τον γιο της με φόντο τον Παρθενώνα - Το τρυφερό μήνυμα

Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι πολύ ερωτευμένος με την σύντροφο του Κρίστι Καθάργια και δεν το κρύβει. Σε κάθε ευκαιρία το ζευγάρι δεν διστάζει να μοιραστεί στα social media κοινά στιγμιότυπα από όσα κάνει στην καθημερινότητά του, μαζεύοντας χιλιάδες likes.

Έτσι και σήμερα 15/3, ο αγαπημένος tattoo artist, που πρόσφατα τον είδαμε στο Total BlackOut και κλάψαμε στα γέλια, δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με την αγαπημένη του αλλά και τον γιο της από την βόλτα τους στην Ακρόπολη.

Η ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη στο Instagram

«Υπό κανονικές συνθήκες θα έγραφα ότι έφτασα 43 για να πάω στον Παρθενώνα, υπό αυτές τις συνθήκες, απλά αναφέρω ότι όσο έφτιαχνα την φωτογραφία καθόταν δίπλα και μου έδινε οδηγίες ο φαφούτης που κάθεται στην μέση!
Αυτά από μας», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Μαυρίδης.