Άννα Μπεζάν: Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άννα Μπεζάν: Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωή της βιώνει η Άννα Μπεζάν καθώς πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Δημήτρη Παππά πως αναμένεται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Μπορεί το ζευγάρι να είναι λίγο καιρό μαζί ωστόσο οι δυο τους φαίνονται τρελά ερωτευμένοι.

Μάλιστα, είναι επίσης αρκετά ενεργοί και μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς όπου δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές. Έτσι λοιπόν, η Άννα Μπεζάν θέλησε να δείξει στους αγαπημένους της followers την φουσκωμένη της κοιλίτσα μιας και βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. (Δείτε εδώ ποιο είναι το φύλο του μωρού)

Η τρυφερή ανάρτηση της Άννας Μπεζάν

Ανάρτηση Άννας Μπεζάν

"Το καλοκαίρι θα γίνει πολιτικός..."

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή στην εκπομπή Happy Day. Γλυκιά εγκυμονούσα της ελληνικής showbiz αποκάλυψε πως το καλοκαίρι θα παντρευτεί τον καλό της με πολιτικό γάμο παρόλο που δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση.

Ο λόγος για την Άννα Μπεζάν η οποία περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον Δημήτρη Παππά, γιο της επιχειρηματία, Χριστίνας Παππά.

«Mου έχει στοιχίσει αυτή τη σεζόν που δεν κάνω σίριαλ αλλά χαλάλι. Οι φωτογραφίσεις είναι πιο ξεκούραστες» είπε.

«Έχω κάτι χαρούμενες ορμόνες που αγαπάω όλον τον κόσμο, είμαι πανηγύρι μόνη μου. Το καλοκαίρι σίγουρα θα γίνει πολιτικός γάμος αλλά δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση. Θέλω να κάνει την πρόταση όπως νιώθει ο Δημήτρης. Είμαστε και οι δύο πρακτικοί άνθρωποι αλλά θέλουμε να το κάνουμε σωστά οπότε θα γίνει όπως πρέπει και όταν πρέπει, ανάλογα και με τους χρόνους του Δημήτρη» εξομολογήθηκε για τον σύντροφό της.