Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα»

«Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε με βιτριόλι πριν από δυο χρόνια προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της παρά τα αλλεπάλληλα χειρουργεία, την ψυχολογική εξουθένωση και πολύ πόνο. Μάλιστα, πρόσφατα την είδαμε να παραχωρεί συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» όπου αποκάλυψε το πρόσωπό της για πρώτη φορά. (δείτε τη εδώ βαμμένη και χωρίς μάσκα)

Η ίδια είναι επίσης αρκετά ενεργή μέσα από τα social media όπου προσπαθεί με κάθε τρόπο να δώσει τρανά παραδείγματα στον έξω κόσμο καθώς αναμφίβολα έχει διδάξει σε όλους τι σημαίνει δύναμη ψυχής. Έτσι λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της λεζάντας της:

«Παρ΄όλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα. Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, αλλά για εμένα ήταν ένα σημαντικό βήμα και με γεμίζει με τόση δύναμη που ξέρω πως είστε δίπλα μου και με στηρίζετε κάθε φορά. Αυτό είναι ευλογία».

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Συγκλονίζει η νέα εικόνα της Ιωάννας Παλιοσπύρου - «Συνοδοιπόρο στη ζωή πρέπει να έχουμε...»

Η Ιωάννα Παλισπύρου βρήκε το θάρρος και έδειξε στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» , για πρώτη φορά το πρόσωπό της δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε από την Έφη Κακαράντζουλα.

Η ίδια, θέλοντας να υπενθυμίσει πως σήμερα θα προβληθεί σε επανάληψη η εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη ανήρτησε μια ακόμη φωτογραφία χωρίς τη μάσκα στα social media.

«Συνοδοιπόρο στη ζωή πρέπει να έχουμε την ελπίδα.. για να καταφέρνουμε να ξεπερνάμε στεναχώριες, κλάματα, χειρουργεία… για να σηκωνόμαστε ξανά μετά την πτώση. Αν έχεις φίλους και ανθρώπους που σε αγαπάνε δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Ο Σταύρος λέει πως “Η συνωμοσία του καλού κάνει θαύματα”. Ένα τέτοιο θα δούμε ξανά απόψε με την επανάληψη της εκπομπής “Πρωταγωνιστές”», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου.