Βαμμένη και με το φυσικό της μαλλί - Η νέα φωτογραφία της Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα στέλνει δυνατό μήνυμα

Δεκάδες σχόλια αγάπης κάτω από την ανάρτηση της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βαμμένη και με το φυσικό της μαλλί - Η νέα φωτογραφία της Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα στέλνει δυνατό μήνυμα

Μπορεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου να πέρασε πάρα πολύ δύσκολους μήνες μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι το Μάιο του 2020, ωστόσο, 2 χρόνια μετά έχει βρει τη δύναμη και το χαμόγελο της για να συνεχίσει μπροστά με αισιοδοξία.

Η Ιωάννα αποτελεί παράδειγμα καθώς στέκεται στα πόδια της και προσπαθεί να πάρει πίσω όσα στερήθηκε από την ημέρα που η Έφη Κακαράντζουλα της έριξε το καυστικό υγρό με αποτέλεσμα να της κάψει το πρόσωπο και άλλα μέρη του σώματος της.

Η νέα φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Το Instagram για την Ιωάννα είναι ένα μέσο για να δίνει δύναμη και σε άλλες γυναίκες - και όχι μόνο - που έχουν βιώσει παρόμοια περιστατικά.

Πριν μερικές ώρες λοιπόν, δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία της χωρίς μάσκα, όπου μας έδειξε το πρόσωπο της βαμμένο.

Η συγκλονιστική της συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές

Το βράδυ της Πέμπτης 28/4 μέσα από την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» η Ιωάννα Παλιοσπύρου "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μετά από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε το 2022 καθώς από τότε η ίδια ζει τον δικό της Γολγοθά ενώ από την άλλη η υποστήριξη που έχει λάβει από άλλα πρόσωπα είναι αμέτρητη.

Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισε να δείξει για πρώτη φορά την κατάσταση του δέρματός της καθώς μέχρι στιγμής έχει κάνει 9 χειρουργεία προκειμένου να ανταπεξέλθει ο οργανισμός της και πάλι μετά από αυτό το σοκ.

Η ίδια έβγαλε την μάσκα με την οποία στην ουσία προστατεύει το πρόσωπό της και αποκάλυψε πως είναι σήμερα. Μεταξύ άλλων η ίδια αναφέρθηκε και στις τάσεις αυτοκτονίας που είχε αφού τόνισε χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τον σωματικό ή ψυχικό πόνο αλλά σου φαίνεται λυτρωτικό. Αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Τα βράδια έβλεπα όμορφα όνειρα και το πρωί ξύπναγα στο νοσοκομείο».

Από την άλλη, αποκάλυψε ότι περιμένει ένα χειρουργείο για να αποκατασταθεί η γραμμή του τριχωτού της κεφαλής της. «Σε αυτό το σημείο δεν θα ξαναβγάλω τρίχες έχουν καεί. Επίσης δεν μπορεί να αποκατασταθεί το αυτί αλλά θα βάλω ένα τεχνητό που θα συγκρατείται με μαγνητάκι».

»