"Λιώνουν" από έρωτα μετά τις φήμες γάμου - Η φωτογραφία της Βανδή που δημοσίευσε ο Μπισμπίκης

Μέχρι την Θεσσαλονίκη πήγε για να την απολαύσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή τους και οι πρώτες φήμες περί γάμου δεν άργησαν να ξεκινήσουν. Η Soula Glamorous με μια ανάρτηση της αποκάλυψε πως παντρεύονται ωστόσο, η είδηση αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί... βέβαια ούτε και διαψευσθεί.

Την ώρα λοιπόν που ακούγονται όλα αυτά, ο ηθοποιός ταξίδεψε μέχρι την Θεσσαλονίκη με σκοπό να την απολαύσει στο νέο σχήμα που τραγουδάει.

Η ανάρτηση του Μπισμπίκη με την Βανδή

Έχοντας ήδη αναρτήσει φωτογραφία του μέσα από το αεροπλάνο, ο Βασίλης Μπισμπίκης αργά το βράδυ της Παρασκευής 6/5 δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή την ώρα που βρισκόταν στην πίστα.

Βασίλης Μπισμπίκης ανάρτηση Βανδή

Η πρώτη αντίδραση της Βανδή μετά τις φήμες για τον γάμο με τον Μπιμπίκη

Το πρωί της Πέμπτης 5/5, η κάμερα του Πρωινού και ο Γρηγόρης Μπάκας, συνάντησαν την Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο και είχε την πρώτη αντίδρασή της τραγουδίστριας για τις φήμες περί επικείμενου γάμου.

Το ζευγάρι δεν κρύβει πλέον στιγμή τον έρωτά του, αλλά και τον έντονο θαυμασμό που νιώθει ο ένας για τον άλλον. Όλα δείχνουν πως έχουν πολύ μεγάλο μέλλον και έχουν να ζήσουν πολλές στιγμές μαζί. Τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφορεί έντονα η φήμη για το ενδεχόμενο του γάμου για το ζευγάρι, με τους περισσότερους να τους εύχονται τα καλύτερα μιας και πρόσφατα η τραγουδίστρια επισκέφθηκε το ατελιέ γνωστής σχεδιάστριας με νυφικά.

Ο Γρηγόρης Μπάκας λοιπόν τη συνάντησε και μεταξύ άλλων προσπάθησε να τη ρωτήσει για τις φήμες περί γάμου: «Δέσποινα δεν γίνεται να μη σε ρωτήσω πειράζοντάς σε...» και τότε η τραγουδίστρια ανέφερε «Δεν πρέπει να με ρωτήσεις! Έλα βρε Γρηγόρη, είμαι καλά!».