Στη Θεσσαλονίκη για τα μάτια της Βανδή ο Βασίλης Μπισπίκης - Φωτογραφίες ντοκουμέντα

Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στη Θεσσαλονίκη για τα μάτια της Βανδή ο Βασίλης Μπισπίκης - Φωτογραφίες ντοκουμέντα

Εδώ και λίγους μήνες, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους και μάλιστα, οι δυο τους κάνουν και αρκετά συχνά κοινές αναρτήσεις στα social media. Θέμα των ημερών μάλιστα τις τελευταίες μέρες είναι και οι φήμες που τους θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να παντρεύονται!

Οι δυο τους δεν έχουν δώσει καμία επίσημη απάντηση στα όσα γράφονται για τον γάμο τους αν και η αλήθεια είναι πως η Δέσποινα Βανδή έκανε μία αρκετά αινιγματική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε τη εδώ).

Μαζί στη Θεσσαλονίκη Βανδή και Μπισμπίκης

Το ευτυχισμένο ζευγάρι φαίνεται πως δεν μπορεί να μείνει για πολύ καιρό ο ένας μακριά από τον άλλον και έτσι ο ηθοποιός επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρακολουθήσει τις εμφανίσεις που θα κάνει εκεί η σύντροφός του.

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης Θεσσαλονίκη

Πριν από λίγα λεπτά, ο Βασίλης Μπισμπίκης πόζαρε μαζί με τον καλό του φίλο, Μανώλη Κονταρό (ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε πως ο κόσμος διαρκώς τον ρωτάει αν θα παντρέψει το ζευγάρι) μέσα από το αεροπλάνο και έγραψε «Θεσσαλονίκη ερχόμαστε».

Βασίλης Μπισπίκης Μανώλης Κονταρός

Θα συνεργαστούν στη νέα σειρά του ALPHA;

Η Δεσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας με την σχέση τους και ενώ φήμες τους θέλουν να ετοιμάζονται για γάμο, κάποιες άλλες ανέφεραν πως θα υπάρξει επαγγελματική συνεργασία ανάμεσά τους στην τηλεόραση.

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην νέα σειρά του ALPHA, "Αυτή η νύχτα μένει", που αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας που βασίστηκε στο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή. Μαζί του θα βρίσκεται και ο Γιάννης Στάνκγλου.

Πολλοί θα ήθελαν να δουν το ζευγάρι μαζί και σε κάποια σειρά, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες αυτό δεν θα συμβεί, ακόμα τουλάχιστον, καθώς η τραγουδίστρια δεν θα τον ακολουθήσει σε αυτό το βήμα.