Σε atelier με νυφικά η Δέσποινα Βανδή - Η φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες γάμου με τον Μπισμπίκη

Το βίντεο που προκάλεσε χαμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε atelier με νυφικά η Δέσποινα Βανδή - Η φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες γάμου με τον Μπισμπίκη

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Δέσποινα Βανδή, η οποία πια δεν κρύβει λεπτό τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, ένα δημοσίευμα για αυτούς έφερε κυριολεκτικά τα πάνω κάτω.

Συγκεκριμένα, η Soula Glamorous είχε αποκαλύψει πως η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός σκοπεύουν σύντομα να... ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με τον Μανώλη Κονταρό να την ρωτά μάλιστα αέρα του προηγούμενου Chart Show αν θα γίνει κουμπάρος, φέρνοντας την Δέσποινα Βανδή σε έντονη αμηχανία.

Φούντωσε τις φήμες το βίντεο με την Δέσποινα Βανδή να κοιτά νυφικά

Ωστόσο, η ίδια προχώρησε σε μια κίνηση την Τρίτη 3/5 που φούντωσε ακόμα περισσότερες τις φήμες γάμου. Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε το atelier της σχεδιάστριας Μαρίας Κονίδη μαζί με την ενδυματολόγο της, Έλενα Βαζούρα.

Το μεσημέρι της Τρίτης η Έλενα Βαζούρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο μάλιστα έκανε tag την Δέσποινα Βανδή και απεικόνιζε διάφορα λευκά φορέματα και νυφικά.

Χόρευαν ξυπόλητοι με θέα θάλασσα - Η πιο τρυφερή φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με τον Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη πέρασαν το Πάσχα τους εκτός Αθηνών και παρέα με φίλους. Το ζευγάρι βρέθηκε στο όμορφο Πήλιο και έψησε με την Μαρία Καβογιάννη, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, την Μαρία Μπακοδήμου και πολλά άλλα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Βέβαια, πρωταγωνιστές ήταν οι ίδιοι! Η τραγουδίστρια μας έδειξε μερικές από τις όμορφες στιγμές που πέρασα με αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, μας απέδειξε και πόσο ερωτευμένη είναι με τον Βασίλη Μπισμπίκη! Μετά τις φωτογραφίες τους αγκαλιασμένοι να "λιώνουν" ο ένας για τον άλλον, έκανε ακόμη μια ανάρτηση.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες με την παρέα της, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε μια στην οποία χόρευαν ξυπόλητοι με τον ηθοποιό στον κήπο του σπιτιού που βρισκόντουσαν με θέα πίσω τους το πράσινο της φύσης και το γαλάζιο της θάλασσας.