Χαμογέλα και Πάλι: «Να τρέχετε αμέσως σε γιατρό αν...» - Επέστρεψε στην εκπομπή ο Σταματόπουλος

Τα πρώτα λόγια για την υγεία του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμογέλα και Πάλι: «Να τρέχετε αμέσως σε γιατρό αν...» - Επέστρεψε στην εκπομπή ο Σταματόπουλος

Εκτός εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Παύλος Σταματόπουλος με την Σίσσυ Χρηστίδου χωρίς να αποκαλύπτει πολλά να του στέλνει χαιρετίσματα και περαστικά από το πλατό.

Σήμερα ωστόσο Σάββατο 7/5 ο δημοσιογράφος επέστρεψε στο τηλεοπτικό πλατό, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα σε όλους τους τηλεθεατές.

Τα πρώτα λόγια του Σταματόπουλου για την υγεία του

«Τα πράγματα κάποιες φορές είναι λίγο απρόβλεπτα. Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν και να σου συμπαρασταθούν και άνθρωποι που δεν το περιμένεις πολλές φορές. Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι να προσέχετε κάθε σημάδι του οργανισμού σας και να τρέχετε αμέσως σε έναν γιατρό γιατί αυτό μπορεί να σας σώσει τη ζωή» εξομολογήθηκε ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Σε ευχαριστούμε που αποφάσισες να μείνεις λίγα χρόνια ακόμη κοντά μας. Γιατί δεν θα αντέχαμε κι άλλα μηνύματα. Είσαι πολύ τυχερός και να είσαι πάντα γερός και δυνατός» ανέφερε επίσης η παρουσιάστρια.

Η ανάρτηση που είχε κάνει για την υγεία του

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Παύλος Σταματόπουλος ήταν εκτός εκπομπής καθώς χωρίς να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες, όπως προαναφέραμε η Σίσσυ Χρηστίδου είχε αναφέρει πως κάποιες δύσκολες στιγμές που περνά δεν του επιτρέπουν να είναι στη θέση του.

Ωστόσο, μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας ο ίδιος επέστρεψε και πάλι στην οικεία του. Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram καθώς θέλησε να ευχαριστήσει και όσους στάθηκαν δίπλα του αυτές τις μέρες γράφοντας χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του:

«Σήμερα είναι μια καλή μέρα γιατί γύρισα σπίτι! Γύρισα σπίτι γιατί μια αλυσίδα ανθρώπων πάλεψαν για μένα. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για να ευχαριστήσω τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους συνεργάτες μου που ήταν όλοι δίπλα μου. Ευχαριστώ».

Ανάρτηση Παύλου Σταματόπουλου