Εκτός Χαμογέλα και Πάλι και σήμερα ο Παύλος Σταματόπουλος - Τα συγκινητικά λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου

Τι συμβαίνει με την υγεία του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εκτός Χαμογέλα και Πάλι και σήμερα ο Παύλος Σταματόπουλος - Τα συγκινητικά λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου

Και σήμερα Κυριακή 1/5 απουσιάζει από το πάνελ της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος όπως έχει γίνει γνωστό αντιμετωπίζει μια περιπέτεια με την υγεία του.

Στην έναρξη λοιπόν της σημερινής εκπομπής η Σίσσυ Χρηστίδου με την σειρά της έστειλε το δικό της μήνυμα στον συνεργάτη και κουμπάρο της, χωρίς όμως ξανά να δίνει ωστόσο λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει και απουσιάζει ο ίδιος.

«Να στείλουμε και ένα μεγάλο φιλί στο αγόρι μας, τον Παύλο που λείπει και σήμερα. Περαστικά και πάλι. Είναι σαν να είναι εδώ. Τον αισθανόμαστε στον χώρο. Μας παρακολουθεί έτσι κι αλλιώς. Του στέλνουμε ένα μεγάλο φιλί και σύντομα κοντά μας» είπε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια.

Ξανά απών από το Χαμογέλα και Πάλι ο Παύλος Σταματόπουλος

Από την εκπομπή φεύγει σήμερα και ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Στο «Χαμογέλα και πάλι» το μεσημέρι του Σαββάτου, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος προχώρησαν σε έναν πολύ συγκινητικό διάλογο καθώς είναι γνωστό, πως θα αποχωρήσει από την εκπομπή λόγω της συμμετοχής του σε άλλο project και αύριο Κυριακή 1/4 θα είναι η τελευταία του ημέρα παρουσίας.

Οι ατάκες ξεκίνησαν μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, όπου είχαν αποχωρήσει οι προσκεκλημένοι αλλά και οι δημοσιογράφοι της ενημέρωσης. «Όλο και λιγοστεύουμε… Όλο και λιγοστεύουμε…» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου, κοιτάζοντας τον Κωνσταντίνο Βασάλο..

Βασάλος και Χρηστίδου πριν την αποχώρηση του από την εκπομπή

Λίγο πριν από το τελείωμα της εκπομπής, η Σίσσυ Χρηστίδου ρώτησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο αν θα του λείψει. «Θα μου λείψεις πάρα πολύ» απάντησε εκείνος, με την παρουσιάστρια να συνεχίζει: «Λίγο κλάμα; Θα κλάψεις αυριο;».

«Όχι, όχι, δεν τα μπορώ αυτά» ανταπάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ενώ η παρουσιάστρια κατέληξε:

«Αύριο το πρωί θα είναι και η τελευταία μέρα του Κωνσταντίνου εδώ, θα τα πούμε όμως όλα αναλυτικά, γιατί 4 χρόνια είναι αυτά, δεν είναι και λίγα…Θα αποχαιρετιστούμε έτσι όπως πρέπει, θα κλάψεις, αν χρειαστεί θα σε δείρω».