Δύσκολες ώρες για τον Παύλο Σταματόπουλο - Εκτός Χαμογέλα και Πάλι

Η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολες ώρες για τον Παύλο Σταματόπουλο - Εκτός Χαμογέλα και Πάλι

Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες επέστρεψε το πρωί του Σαββάτου 30.4 η Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», με μία σημαντική όμως απώλεια. Συγκεκριμένα, ο Παύλος Σταματόπουλος φαίνεται πως περνά μερικές δύσκολες στιγμές για αυτό και απουσιάζει σήμερα από την εκπομπή.

Η Σίσσυ Χρηστίδου προχώρησε στην ανακοίνωση της απουσίας του, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τον λόγο που δεν βρίσκεται μαζί τους, σε αντίθεση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που έχει αποκαλύψει τον λόγο που δεν θα βρίσκεται πια στην εκπομπή.

Εκτός Χαμογέλα και Πάλι ο Παύλος Σταματόπουλος

«Καλημέρα σας, χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο. Να είστε χαρούμενοι, ευτυχισμένοι και κυρίως υγιείς. Θέλω να στείλω ένα μεγάλο φιλί και μία μεγάλη αγκαλιά στον κουμπάρο μου που περνάει λίγο δύσκολες ημέρες. Να του στείλουμε όλη μας την αγάπη και την αγκαλιά μας. Είμαστε δίπλα του. Και να θυμόμαστε όλοι ότι αυτό είναι το σημαντικότερο.

Τον Παύλο εννοώ. Ο Παύλος λοιπόν δεν είναι σήμερα στην παρέα μας, αλλά είναι σαν να είναι μαζί μας. Του στέλνουμε ένα μεγάλο φιλί και μία μεγάλη αγκαλιά» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Ο Παύλος ήταν απών ξανά πριν λίγο καιρό από την εκπομπή

Με λίγο διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου (19/2) η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, καθώς η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό κοινό πως τόσο ο Παύλος Σταματόπουλος όσο και ο Νίκος Συρίγος βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Οι θέσεις τους στο πλατό βέβαια δεν έμειναν κενές, καθώς στην εκπομπή φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στις δίκες του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη (δείτε εδώ το ξέσπασμά του έξω από το δικαστήριο) καθώς και η Άννα Κανδύλη, δημοσιογράφος του Mega.

Μαζί τους και ο Θανάσης Πασσάς, ο οποίος είναι συνεργάτης της εκπομπής και κάνει κατά κύριο λόγο εξωτερικά ρεπορτάζ.