Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Παναγοπούλου - Η ανάρτηση σοκ στο Instagram

«Αθήνα... μια ασφαλής πόλη να ζεις»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Παναγοπούλου - Η ανάρτηση σοκ στο Instagram

Μπορεί η Κατερίνα Παναγοπούλου να διανύει μια όμορφη περίοδο στα προσωπικά της καθώς έχει σε σχέση με τον Ντέμη Νικολαϊδη και έκαναν ένα από τα πρώτα τους κοινά ταξίδια, ωστόσο χθες το βράδυ 6/5 έζησε έναν εφιάλτη μετά από έξοδο της.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega, όσο βρισκόταν σε κάποιο μαγαζί, διαρρήκτες της έσπασαν το αμάξι. Μάλιστα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία από το σπασμένο τζάμι στο αυτοκίνητό της στα Instagram Stories της.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Παναγοπούλου

«Παρασκευή 23:00 το βράδυ στην Πινδάρου, έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, διαρρήκτες έσπασαν το αυτοκίνητό μου μαζί με 3-4 άλλα στους γύρω δρόμους… Αθήνα μια ασφαλής πόλη να ζεις» έγραψε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Κατερίνα Παναγοπούλου διάρρηξη αυτοκινήτου

Η Κατερίνα Παναγοπούλου πρόδωσε τα backstage από το δελτίο ειδήσεων του MEGA

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, που απασχόλησε τον τελευταίο καιρό τα media με την φημολογούμενη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, ίσως και να είναι η πιο ροκ παρουσιάστρια των κεντρικών δελτίων ειδήσεων. Μάλιστα η δημοσιογράφος επέλεξε να μοιραστεί ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο στα social media που το αποδεικνύει.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τα backstage του δελτίου λίγο πριν την στιγμή της αποφώνησης και όπως φαίνεται το διασκεδάσει πολύ με System Of A Down.

«Όσα συμβαίνουν backstage πριν την αποφώνηση… με System Of A Down – γιατί είμαστε το πιο ροκ δελτίο! Μια νότα άκουσαν και αμέσως κατάλαβαν» σημειώνει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παναγοπούλου στη λεζάντα του αποσπάσματος που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Θα είμαστε ξανά μαζί στο κεντρικό δελτίο του MEGA την Κυριακή του Πάσχα διότι έχουμε δεύτερο γύρο γαλλικών εκλογών! Καλή Ανάσταση, να περάσετε υπέροχα, να κοιμάστε κάθε βράδυ με το πιο πλατύ χαμόγελο και.. ψυχραιμία! Life is a waterfall We’re one in the river and one again after the fall» συμπληρώνει η Κατερίνα Παναγοπούλου.