Κοινές Πασχαλινές διακοπές για Ντέμη Νικολαΐδη και Κατερίνα Παναγοπούλου - Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Πρωινό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κοινές Πασχαλινές διακοπές για Ντέμη Νικολαΐδη και Κατερίνα Παναγοπούλου - Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Σαν "βόμβα" είχε σκάσει η είδηση πως ο Ντέμης Νικολαΐδη βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Κατερίνας Παναγοπούλου, κάτι που στην σημερινή 29/4 εκπομπή του «Πρωινού» επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που τους θέλουν μαζί από τον δημοσιογράφο, Γρηγόρη Μπάκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε στον αέρα της εκπομπής: «Η Κατερίνα και ο Ντέμης είναι μαζί, δεν έχουν χωρίσει. Μαζί πέρασαν τις πασχαλινές τους διακοπές. Το μόνο άγχος τους είναι πώς να αποφύγουν τους δημοσιογράφους. Είναι μαζί και πάρα πολύ ερωτευμένοι μεταξύ τους».

Οι τελευταίες πληροφορίες για την σχέση Νικολαΐδη - Παναγοπούλου

Η πρώτη αντίδραση της Δέσποινας Βανδή για την σχέση Ντέμη - Παναγοπούλου

Φυσικά η πρώην σύζυγος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή δεν συνηθίζει να κάνει δηλώσεις για τα προσωπικά της, πολύ περισσότερο τα προσωπικά του πρώην συζύγου της κι έτσι θα ήταν άτοπο να περίμενε κανείς μια δημόσια τοποθέτηση. Μπορεί η σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη να έχει γίνει γνωστή και οι δυο τους να μην το κρύβουν όμως και πάλι η ίδια η τραγουδίστρια πολύ σπάνια μιλάει για το θέμα αυτό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao η αντίδραση της Δέσποινας Βανδή ήρθε, αλλά όχι δημοσίως. Η τραγουδίστρια μίλησε σε στενό οικογενειακό περιβάλλον για τα όσα έγιναν ένα βράδυ σε δείπνο στην Κηφισιά, και τα άτομα που ήταν παρόντα ήταν πολύ λίγα.

Η Δέσποινα και πάλι δεν μίλησε πολύ για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας όμως εκφράστηκε με πολύ θετικό τρόπο για το γεγονός πως ο πρώην σύζυγός της αποφάσισε να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή.

"Ήταν ώρα να συμβεί κι αυτό", είπε καθώς όπως και η ίδια έτσι και ο Ντέμης Νικολαΐδης έμεινε πολύ καιρό μόνος του.

Μπορεί οι δυο τους να ανακοίνωσαν πρόσφατα τον χωρισμό τους όμως είναι κοινό μυστικό ότι εδώ και μερικά χρόνια - τουλάχιστον πέντε λένε οι γνωρίζοντες - η σχέση τους είχε ουσιαστικά τελειώσει. Έτσι η τραγουδίστρια θεωρεί ότι του αξίζει να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή και να βρει πάλι την ευτυχία στο πλευρό μιας γυναίκας.

Η Δέσποινα σχολίασε το γεγονός της διάψευσης εκ μέρους των όσων συνέβησαν καθώς όπως είπε στην παρέα της, "Ο Ντέμης πάντα έτσι ήταν. Δεν ήθελε ποτέ να ξέρει ο κόσμος τι κάνει στην προσωπική του ζωή".

Παρόλα αυτά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Κατερίνα Παναγοπούλου την οποία θεωρεί πολύ αξιοπρεπή και πολύ σοβαρό άτομο. Η ίδια όπως είπε στην παρέα της εύχεται ολόψυχα να είναι ευτυχισμένος ο πρώην άντρας της με τον οποίο έζησαν έναν πολύ μεγάλο έρωτα και πέρασαν μαζί πολλά από τα σημαντικότερα χρόνια της ζωής τους.