Το ξέσπασμα του Σταρόβα για τον Σεφερλή - «Δεν χρειάζεται να βρίζουμε τους άλλους...»

Η απάντηση του σε όσου βρίζουν τον ηθοποιό για τη σειρά Super Mammy

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το ξέσπασμα του Σταρόβα για τον Σεφερλή - «Δεν χρειάζεται να βρίζουμε τους άλλους...»

Ο Δημήτρης Σταρόβας παραχώρησε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και τον δημοσιογράφο Γιάννη Ξυνόπουλο μιλώντας μεταξύ άλλων για τα υβριστικά σχόλια που έχει δεχτεί ο Μάρκος Σεφερλής για τη σειρά Super Mammy που προβάλλεται κάθε Κυριακή μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Πολλοί χρήστες των social media αλλά και εκπομπές σχολίασαν θεώρησαν απαράδεκτο τον τρόπο που ο ηθοποιό παρουσιάζει τους ομοφυλόφιλους και όχι μόνο.

Το ξέσπασμα του Δημήτρη Σταρόβα για τον Μάρκο Σεφερλή

«Το θεωρώ λάθος, επειδή έχουμε μάθει αυτό που κάνει ή λέει ο άλλος, όταν δεν συνάδει με τη δική μας άποψη ή αισθητική στην προκειμένη περίπτωση, να το βλέπουμε ως λανθασμένο και όχι ως διαφορετικό. Υπάρχει μια μικρή μερίδα που θα πει το δικό της ούτως ή άλλως, για διάφορους λόγους. Όταν όμως δεν σου αρέσει κάτι, έχει σημασία ο τρόπος που θα το πεις. Ο τρόπος καθορίζει τα πάντα στη ζωή μας».

«Άλλο να πεις «εμένα δεν μου αρέσει αυτό» και άλλο να κρίνεις και να κατακρίνεις τον άλλον με αφορισμούς. Υπάρχει τηλεκοντρόλ και ας αλλάξει ο κόσμος κανάλι αν δεν του αρέσει. Δεν χρειάζεται να βρίζουμε τους άλλους, να τους κρίνουμε και να τους αδικούμε» είπε.

«Είναι αγγλικό φορμάτ που παιζόταν στο BBC»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 26/4 ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος μετά τα συγκινητικά λόγια για το θάνατο που τον "τσάκισε", μίλησε και για την σειρά Super Mammy στην οποία πρωταγωνιστεί και έχει ακούσει πολύ άσχημα λόγια.

Η εν λόγω τηλεοπτική σειρά προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, αφού σύμφωνα με ορισμένη μερίδα κόσμου προσβάλει κάποιες κατηγορίες ανθρώπων.

«Είναι αγγλικό φορμάτ που παιζόταν στο BBC, πολυβραβευμένο. Είναι η πρώτη φορά με ζωντανό κοινό στην Ελλάδα και μου αρέσει γιατί έχει τροποποιηθεί στοχευμένα για να έρθει στο ελληνικό χιούμορ. Ο Μάρκος είναι εξαιρετικός οικοδεσπότης κι εργοδότης» είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Άκουσα διάφορα περί παλιού χιούμορ. Ας μας πει κάποιος ποιο είναι το χιούμορ του 2022 να ξέρουμε με αυτήν τη λογική. Είμαστε σε μία εποχή που αρχίζω και κουράζομαι και εκνευρίζομαι. Έχουμε χάσει κάθε μέτρο, ο καθένας λέει ο,τι θέλει, απολογούμαστε μέχρι και για την αναπνοή μας. Ο κόσμος είναι φοβισμένος, λες και δεν έχουμε προβλήματα» συμπλήρωσε.