«Τι θράσος είναι αυτό;» - Η απίστευτη ατάκα της Βανδή για την κόρη της, Μελίνα

Απίστευτο περιστατικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τι θράσος είναι αυτό;» - Η απίστευτη ατάκα της Βανδή για την κόρη της, Μελίνα

Μια απίστευτη ατάκα για την κόρη της πέταξε η Δέσποινα Βανδή στον αέρα της εκπομπής Chart Show το βράδυ του Σαββάτου 7/5, λίγο μετά τη δύσκολη θέση που ήρθε για την προσωπική της ζωή. Αφορμή για αυτή την αποκάλυψη στάθηκε η εξομολόγηση της Ιλένιας Ουίλιαμς, η οποία τραγούδησε το "Μίλα μου" με τον Κώστα Καραφώτη που έχει γράψει και έχει πρωτοτραγουδήσει ο πατέρας της Ρόμπερτ με τη Λία Βίσση.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως δεν τραγουδούσε ποτέ μπροστά του τα δικά του κομμάτια και μάλιστα τόνισε ότι ήταν η πρώτη φορά που τραγουδούσε δημόσια το συγκεκριμένο.

Η ατάκα της Βανδή για την κόρη της

Λίγο αργότερα λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή με μπόλικο χιούμορ είπε στον αέρα του Chart Show: «Εμένα η κόρη μου γιατί μου παίρνει τ' αυτιά; Τι θράσος είναι αυτό; Ακούς παιδί μου;».

"Λύγισε" ο Ντέμης Νικολαΐδης με την αποκάλυψη για την κόρη του με την Βανδή

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή καθώς η αγαπημένη τους κόρη έχει στις 8/02 είχε τα γενέθλιά της μιας και έγινε 18 ετών.

Έτσι, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την εκπομπή που συμμετέχει ο ίδιος σε συνδρομητικό κανάλι, μιας και αναφέρθηκε στην κορούλα του με ένα τεράστιο χαμόγελο. Μάλιστα, μετά από το διαζύγιό του φαίνεται να έχει προχωρήσει καλά παρακάτω στην ζωή του.

«Να πούμε “χρόνια πολλά” στην κόρη μου που σήμερα γίνεται 18 και κάθε χρόνο ο κουμπάρος μου ο Γιάννης ο Λεουνάκης στον Rock FM βάζει αυτό το τραγούδι (Super Girl}. Κάθε χρόνο 8 του Φλεβάρη βάζει αυτό το τραγούδι για την κόρη μου. Γίνεται 18, ενηλικιώνεται.

Πάμε να κλείσουμε την εκπομπή, πάμε… Τελειώσαμε» είπε και συνέχισε, «Είναι το Super Girl μου, για πάντα. Εννοείται αυτό…».

Λίγο μετά, εμφανώς συγκινημένος ο Ντέμης Νικολαΐδης πρόσθεσε: «Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο. Θα την πάρω τηλέφωνο 12.01. Ελπίζω να είμαι το πρώτο τηλέφωνο. Κανονικά πρέπει να την πάρω 12 παρά 1 και να πιάσω την κουβέντα».